MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

P-vagterne er tilbage: Slut med gratis parkering i Odense

Af Redaktionen

Siden marts og nedlukningen af det danske samfund har Odense Kommune gjort det gratis at parkere på kommunale p-pladser i Odense.

Men i dag sluttede det med gratis parkering i centrum og andre dele af Odense. Det skriver TV 2 Fyn.

Odense Kommune ønskede at være med til at understøtte byens butikker og erhvervslivet ved at tilbyde gratis parkering på de kommunale p-arealer. Men fra i dag er p-vagterne tilbage og kigger om du har husket at betale for din parkering.

“Vi vurderede, at vi kunne understøtte de butikker, som kunne holde åbent, ved at tilbyde gratis parkering,” siger Jacob Juhl Harberg, kontorchef for vejmyndighed og parkering i Odense Kommune til TV 2 Fyn.

Lukkede ned frem til 10. maj

Da Corona-virussen blussede op i Danmark, og statsminister Mette Frederiksen lukkede store dele af samfundet ned, så var Odense Kommune hurtige til at reagere.

Der meldte de ud;

“Betalingsautomater på de kommunale parkeringspladser er lukkede til og med den 10. maj. Du betaler derfor ikke for din parkering på de kommunale betalingspladser frem til den 10. maj. Fra den 11. maj skal du betale som vanligt.”

De sendte også de offentligt ansatte p-vagter hjem på lønkompensation, og derfor har der været frit lejde for at parkere så længe man ville på kommunens p-pladser.

Odense Rundt: App viser vej til ledige p-pladser

www.odenserundt.dk giver på overblik over p-pladser i Odense. Du finder information om mere end 4000 parkeringspladser i bymidten og på havnen.

Det er blandt andet muligt at se priser, betalingsperioder og tidsbegrænsninger, og der er livedata for 1200 pladser. Det er også muligt at se handicappladser i byen.

Du kan hente Odense Rundt app´en til din iOS eller Android smartphones og tablets.

Del artikel

Andre læser også