På egne vinger: Duck n Fries rykker i egne lokaler centralt i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis man har været i Storms Pakhus, så har man sandsynligvis smagt på deres retter, eller i det mindste hørt om Duck’n’Fries.

Måske deres populære andeburger med greasy fries stegt i andefedt.

Det populære koncept med franske retter og høj kvalitet på råvarerne rykker nu ud af de store rammer i Storms og ind i sine egne lokaler helt centralt i Odense.

Masser af smagsprøver på åbningsdagen

I næste uge fredag d. 6. september åbner den populære restaurant i Kongensgade, og flyver dermed fra reden.

På åbningsdagen er der masser af smagsprøver, hvor man kan få smagt deres signaturret fransk and. Derudover vil der være live-musik og en hyggelig stemning.

Bag Duck n Fries står landmanden Benjamin.

Han fandt på konceptet med smagsfulde franske retter baseret på danske lokale økologiske råvarer som fastfood.

Masser af lækkerier på menuen

På menuen finder du blandt andet eggs Benedict af andeæg fra egen gård, confiterede andelår, pomfritter af håndskårne kartofler fritterede i andefedt, håndlavede pølser af and og salat af and a l’orange med økologisk grønt fra Syrengaarden.

Hos Duck’n Fries anvendes de gode råvarer for at sikre, at både kvalitet og smag går hånd i hånd.

Benjamin opdrætter også selv ænder på sit landbrug Stålbækgård på Fynshoved, og ved derfor hvad det koster i tid og indsats at producere maden, og kender forskellen mellem at spise mad fra friske, fremfor bearbejdede, råvarer.

Konceptet blev til et frisk pust i den danske madbranche med Gourmet-on-the-Go og and året rundt.