MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På onsdag i Odense: Oplev cirkuselefanterne få et luksusbad

Af Jens Erik Møller

Cirkus Arena er i disse dage i Odense, hvor de har slået sig ned på Dyrskuepladsen. Her underholder de op mod 1700 cirkusgæster hver dag til og med søndag 8. juli.

Og vi kender det alle, efter en lang dag på job, så vil vi gerne forkæles.

Derfor har Cirkus Arena arrangeret en luksusvask for deres tre elefanter Lara, Jenny og Djungla. Det sker onsdag 4. juli kl. 11, og alle nysgerrige odenseanere er inviteret til at overvære elefantvasken. Ifølge Cirkus Arena er det normalt noget af et tilløbsstykke.

“Odense Brandvæsens Juniorkorps kommer kørende ind på pladsen med deres brandbiler og ruller slangerne ud. Og allerede der, ved elefanterne godt, hvad der skal ske. Det er første gang, at vi gør det i Odense, men det er en sommertradition i mange andre byer,” fortæller pressemedarbejder ved Cirkus Arena, Kristoffer Ditlevsen, til MigogOdense.

Brandslanger kan spule med et helt andet tryk

Cirkus Arena vasker selv elefanterne dagligt, men ifølge Kristoffer Ditlevsen kan brandslanger spule elefanterne med et helt andet tryk, end Cirkus Arena kan. Derfor er elefantvasken onsdag formiddag helt speciel, og det er noget elefanterne glæder sig til – og med Kristoffers Ditlevsen ord får de da også “en rigtig wellness-behandling”.

Elefanterne skal ikke bare i bad, de får også et mudderbad. Foto: Cirkus Arena

Elefanterne bliver nemlig ikke bare forkælet med en kølig vask af Odense Bandvæsens Juniorkorps, de får efter badet også lov til at tage mudderbad på dyrskuepladsen.

“Det plejer deres hud rigtig godt, og det holder insekter væk,” forklarer Kristoffer Ditlevsen.

Cirkus Arena og de tre elefanter Lara, Jenny og Djungla er i Odense til og med søndag 8. juli, hvorefter cirkuskaravanen fortsætter mod Tommerup.

Du kan læse Cirkus Arenas turnéprogram for sommeren 2018 her.