MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Satser på eliten: Padelboxen og Team Zerv fusionerer

Af Christina Frederiksen
Foto: Padelboxen
Foto: Padelboxen

PadelBoxen er allerede kendt for at have et af Odenses bedste padelmiljøer.

De urbane haller, mange sociale tiltag, en stor juniorafdeling, mulighed for dygtiggørelse, samt et billigt padel-abonnement.

Alt dette har gjort PadelBoxen til et samlingspunkt for mange spillere i Odense.

Nu skal der så også satses yderligere på eliten. Både den nuværende og fremtidige elite skal have sin daglige gang i Boxen, som PadelBoxen også bliver kaldt.

Som et led i den strategi, opjusterer de to Odense-baserede padel-virksomheder, PadelBoxen og PadelShoppen, deres i forvejen tætte samarbejde.

Det sker i form af en sammenlægning af de to elitehold de hver især råder over, samt et øget fokus på sportens elite, samt tilgangen til padel.

Centerchef i PadelBoxen, Kim Poulsen, siger om det nye samarbejde:

Rød tråd med afdelinger

“PadelBoxen er allerede stedet for bredden, hvor spillerne oplever et lokalt og socialt fællesskab.

Men også eliten er en stærk del af DNA’et i Boxen, hvilket vores tilknyttede landsholdspillere og et par Lunar Liga titler indikerer.

PadelBoxen er også garant for nytænkning og udvikling af sporten. Og netop de to ting forenes nu, i vores store elite-satsning sammen med vores gode venner fra PadelShoppen, Team Zerv.

Ambitionen er klar. Vi vil have de bedste trænere og spillere, som sammen skal skabe Fyns nye elite-setup.

Vi er allerede beriget med landsholdsspillere og dygtige trænere, så det er en naturlig udvikling i Boxen. Derudover bliver der skabt et øget fokus på de unge talenter, som vil indgå i planen om at skabe stjernerne for de kommende generationer.

Der kommer nemlig til, at være en rød tråd og et bindeled mellem vores junior/talent-afdeling og så vores elite-afdeling.”

Også Mikkel Normann, CMO og partner i PadelShoppen, er glad for det nye samarbejde.

“Der er ingen tvivl om, at et samarbejde af den her kaliber kan rykke på udviklingen, både hvad angår eliten og talenterne på Fyn.

Målet er, at skabe nogle hold med spillere, som ikke kun jagter Lunar Liga titler, men som også på et mere individuelt plan har en ambition om, at kravle op ad ranglisten.

Vi skal være epicenteret for elite-padel på Fyn.

Spillere med ambitioner må ikke være i tvivl om, at hvis de virkelig ønsker at dyrke sporten, dygtiggøre sig og få succes, så er det i PadelBoxen, sammen med os.”

Del artikel

Andre læser også