Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pak en kikkert med i din rejsetaske – og få oplevelser udover det sædvanlige 

Af Redaktionen

Skal du og familien en tur ud i det blå?

Danmark har rigeligt med smuk natur at byde på. Der findes derfor ikke ret meget, der er bedre end at tage familien under armen, så I sammen kan komme ud og få en ordentlig en på opleveren sammen i det ganske danske land. 

Men når familien så skal på tur, er der nogle ting, der er uundværlige at have med ‒ men hvilke? Vi giver dig svarene her. 

Husk din kikkert og oplev Danmark helt tæt på ‒ og fra nye sider 

Har du husket at pakke din kikkert med i bagagen? Hvis ikke, så bør du skynde dig ind og finde den frem. Jeres tur ud i Danmarks natur bliver bare den tand bedre, når du har en kikkert med rundt om halsen. 

Når I har en kikkert ved hånden, kan I komme helt tæt på alt omkring jer og opleve Danmark fra helt nye sider. 

Hvis I ikke allerede har det, så bør I også overveje at købe en kikkert, der passer perfekt til børn. De vil helt sikkert synes, det er sejt at have en kikkert om halsen, der er helt deres egen. 

Skal du have en stjernekikkert med også? Absolut ‒ nattehimlen er noget helt særligt

En kikkert er et fantastisk redskab til at gøre turen uforglemmelig ‒ men glem endelig ikke din stjernekikkert også. 

Med en stjernekikkert kan du og resten af familien komme helt tæt på den funklende nattehimlen ‒ og uden at love for meget, så kan vi godt fortælle dig, at det bliver et syn, I aldrig glemmer.

Pak både kikkert og stjernekikkert med i rygsækken, så lover vi, at I får en tur, der vil blive samtaleemne de næste mange år. 

Skiftesko og praktisk tøj er med til at gøre turen både sjov og behagelig

Selvom det er en god ide at pakke kikkert og stjernekikkert, så I kan få uforglemmelige oplevelser, så husk også de praktiske sko og det behagelige tøj. 

Hvis I skal gå meget og sove under åben himlen, er det vigtigt både at have gode sko at gå i, men også tørt og varmt tøj at skifte i.

For hånden på hjertet ‒ det er aldrig til at vide, hvordan vejret bliver i vores skønne lille land, så pak gerne til al slags vejr. På den måde er du sikker på, der er store smil og godt humør hos både store og små på hele turen. 

Del artikel

Andre læser også