ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed: Gorm’s introducerer hjemmelavet pasta-retter i Odense

Af Michael Qureshi

Pasta hos Gorm’s i Odense Pizzamagerne fra Gorm’s, er bedst kendt for, ja du gættede nok rigtig, pizza!

Men nu tilbyder den populære pizzakæde også hjemmelavet pasta i deres restaurant i Odense.

Pasta og pizza er et klassisk italiensk match, som findes i de fleste italienske restauranter, og nu er den nordisk inspirerede pizzakæde Gorm’s også hoppet med på vognen.

”Vi har længe flirtet med tanken om at servere pasta, men vi har insisteret på at gøre det på vores egen måde, så det bliver spændende retter af rigtig høj kvalitet med de bedste råvarer, i stedet for at skynde projektet igennem og dermed risikere at gå på kompromis med kvaliteten” udtaler TV kok og medstifter Gorm Wisweh.

Pizza er stadig i fokus

Menukortet kommer ikke til at blive domineret af pastaretter, og det vil stadigvæk være pizza, der er i fokus hos de glade pizzasnedkere.

”Pizza er stadigvæk vores speciale, men hvis gæsten af en eller anden årsag ikke har lyst til pizza, er der nu et alternativ med vores 3 forskellige pasta hovedretter” siger den bornholmske pizzakonge Gorm.

På kortet finder du en klassisk italiensk Pasta al Ragù, cannelloni med det bedste fra vores nordiske baghave samt en pasta med spicy salumi og græskar, der bedst kan beskrives som en nordisk-italiensk pasta romance, med sæsonens bedste råvarer.

Såfremt du er blevet fristet, kan du i aftentimerne prøve kræfter med pastaretterne hos Gorm’s, der er placeret i Brandts passage.

Del artikel

Seneste nyt