“Sloth’et” fejrer fem år i Odense: Personlig træning er populært

Skrevet af: Simone Vestergaard

Om ganske få dage kan træningscentret Claus Sloth – også kendt som Sloth’et, fejre fem års fødselsdag.

I 2013 blev Claus Sloth det første træningscenter med personlig træning i Odense.

Her fem år senere er det mere populært end nogensinde.

Indehaveren Claus Sloth har, ved hjælp af passion og hårdt arbejde, skabt sit drømmecenter i atypiske rammer, der rummer det hele og giver en ro og hjemlig følelse for de mange medlemmer.

Det er et sted med kvalitet, godt humør og personlig vejledning. Rå murstensvægge, højt til loftet og masser af New Yorker-stil.

“Jeg har skabt et nytænkende center der efter min mening, rummer alle de kvaliteter, jeg selv værdsætter højt.

Hos os kommer folk hinanden ved, og træner på lige fod. Det er lige fra direktøren, til gamle Gerda på knap 90 år – og ingen mærker denne forskel iblandt os,” fortæller Claus til MigogOdense.

Et center i konstant udvikling

Claus Sloth centeret har i løbet af de sidste fem år vækstet stort – både på medlemstal, trænere og kvadratmeter.

“Vi startede ud med kun at være to – nu er vi oppe på 22 ansatte, fordelt på henholdsvis fuld- og deltid. Derudover har vi udvidet pladsen fra 450 kvm til 1000 kvm.

Jeg havde et håb, og en formodning om at det nok skulle blive en succes, men nu er det en realitet – og det går faktisk rigtig godt.

Vi har fra starten af skilt os ud fra mængden, og det er dejligt, at så mange medlemmer støtter op om centeret og vores koncept.” fortæller Claus med et smil på læben.

Centeret indeholder i dag et stort team af fysioterapeuter, kostvejledere, personlige trænere, massører samt receptionister der dagligt sørger for, at medlemmerne får fuld udbytte af deres medlemsskab og personlige mål.

Sammen når vi dit mål

Claus Sloths populære koncept tilgodeser et stort alderssegment, og centeret har travlt fra tidlig morgen til sen aften med mødrehold, Boot Camps og personlig træning.

Derudover er der fem månedlige medlemsskaber i kategorierne basic – platin, samt Train som er et af deres populære løsninger, hvor der er fri træning på Boot Camps.

Efter en samtale med en personlig træner står det frit for medlemmerne, hvilken løsning de ønsker.

“Vi vil gerne gøre vores medlemmers træning så effektiv som muligt, så vi kan gøre alt for at hjælpe dem med at nå deres individuelle mål.

Derfor er det også vigtigt, at hvert eneste nye medlem kommer godt fra start, og får et målrettet træningsprogram, så de kan føle sig motiveret og ikke får unødvendige skader, da vi følger dem på tæt hold.

Det er også derfor at vores motto lyder; “Sammen når vi dit mål,” forklarer Claus.

Derudover gør Claus og teamet også meget for, at medlemmerne føler, at træningscenteret er deres frirum, hvor de kan koble af fra hverdagen.

Det skal være en god oplevelse at besøge centeret og ikke en pligt.

”Selvfølgelig skal de også have sved på panden, men der er mange måder at gribe det an på.” afslutter Claus.

Store besparelser på træningspakker

I anledningen af Claus Sloths fem års fødselsdag, holder centeret et to-dages “kig forbi” arrangement d. 10. og 11. september fra kl. 07-20.

Her kan man eksempelvis spare 1000 kr. på forskellige træningspakker – heriblandt personlig træning og Boot Camp-forløb.

Du kan læse meget mere om Claus Sloth og fødselsdags-kampagnen her.

Klar igen i foråret: Smørrebrødsbuffet på hotel er populært

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: First Hotel Grand.
Foto: First Hotel Grand.

First Hotel Grand i Odense er atter klar til at introducere deres populære smørrebrødsbuffet.

Det kører i foråret 2019 på fire lørdage i hver måned. Det første arrangement starter lørdag d. 23. februar.

På smørrebrødsbuffeten de dygtige kokke på hotellet skabt en ekstraordinær frokostoplevelse, som kombinerer det klassiske smørrebrød med et moderne tvist.

Man kan spise lige så mange, man vil, og trille fra hotellet smilende og mæt.

Smørrebrød på Grand

Både de traditionelle og til de eventyrlystne

På smørrebrødsbuffeten finder du alle de højtbelagte fristelser, traditionelt tilberedt og belagt med omhu.

Til de eventyrlystne har smørrebrødsbuffetens kokke genskabt de klassiske stykker med et moderne tvist, så buffeten imødekommer enhver smag.

Et godt eksempel er den klassiske smørrebrødsvariant med æg og rejer. Hos First Hotel Grand består den her i 2019 af økologiske æg, røgede grønlandske rejer og hjemmerørt mayonnaise.

Men ikke alt er som i gamle dage, for den hjemmerørte mayonnaise er ikke hvid, men derimod næsten skriggrøn.

Hvad: Smørrebrødsbuffet
Hvor: Grand Hotel
Hvornår:
Lørdag d. 23 februar
Lørdag d. 16. marts
Lørdag d. 6. april
Lørdag d. 25. maj

Book bord her

Byggeplaner godkendt: Gammel skole forvandles til boliger

Skrevet af: Redaktionen
Sådan skal de nye boliger se ud
Illustration: Sandal Ejendomme
Sådan skal de nye boliger se ud Illustration: Sandal Ejendomme

På grunden hvor den gamle Fyns Privat Skole ligger, skal der nu bygges 25 nye boliger.

Byrådet i Odense vedtog forleden en lokalplan, hvor nye boliger bygges på hjørnet af Ivar Vinds Vej og Demantsvej i Hjallelse.

Indtil 2016 var der fuld af liv i bygningerne på Fyns Privat Skole, men de seneste år har den stået tom.

Der er stor interesse for at bygge boliger i attraktive område.

“Der er ikke nogen tvivl om, at Dalum er et meget eftertragtet område at bo i i Odense. Rigtigt mange vil gerne bo i vores forstæder og ikke mindst i Dalum.

Derfor lytter vi med interesse, når en privat bygherre ønsker at opføre nye boliger, sagde by- og kulturrådmand, Jane Jegind, ifølge Byens Ejendom.

Bygning skal rives ned

Projektet kræver, at den eksisterende bygning på ejendommen rives ned, så der kan opføres ny bebyggelse.

Det er kvarter primært med villaer, parcelhuse, rækkehuse og enkelte etageboliger. Der ligger flere bevaringsværdige bygninger fra slutningen af 1800-tallet og 1920´erne. Flere af dem er opført i forbindelse med Dalum Fabriksby.

De nye boliger på skolegrunden opføres i 1,5-2,5 etager, og lokalplanen sikrer, at bygningerne danner bygade ud mod Demantsvej og Iver Vinds Vej og trapper ned i højden ind mod eksisterende boliger umiddelbart nord for planområdet.

Ud mod Demantsvej og Iver Vinds Vej kan opføres 2 nye bygninger i 2,5 etager med 8 og 12 lejligheder, og ind mod Zacharisvej kan der opføres 5 rækkehuse 1,5 etage.

Gode øl og grin: Kom til Comedy Night på Anarkist for 150 kr.

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er tre stærke navne, som det kombinerede bryggeri og restaurant Anarkist Beer & Food Lab præsenterer til deres Comedy Night i starten af marts.

Her har de blandt andet formået at få fingrene i Tobias Dybvad, der er blandt landets hotteste komikere.

Anarkist Comedy Night – består af tre dygtige stand-up komikere, der med hver deres stil vil skabe en fantastisk aften med god stemning og utallige grin.

Start med en god middag og gode øl

Lørdag d. 9. marts har de især hentet tre stærke comedy-navne, som nok skal fuldende en rigtig god aften.

Billetterne koster 150 kr., og det bør være pengene værd for, hvad der helt sikkert bliver en hylende morsom aften.

Man kan starte aftenen med en god middag og øl på Anarkist Beer & Food Lab for at slutte af med Comedy Night.

De kommer til Comedy Night på Anarkist

Tobias Dybvad

Tobias indtager altid selskabet med en sprudlende, charmerende, glad energi og en komisk timing i særklasse.

Uanset emnevalg går han altid uden om de værste klichéer, og strammer sig an for at levere et show på et joketeknisk højt niveau.

Han er ikke bange for at tage nogle chancer og sætte sig selv på spil – det er altid meget tilladt at grine både med og af ham.

Tobias har 16 år på bagen, men er i dag mest kendt for TV2 Zulus største succes til dato, tv-programmet Dybvaaaaad som kører på niende sæson.

Derudover har han tre succesfulde one man shows i ryggen – senest “Fasser Partner” som turnerede rundt i landet i 2018 og endte på noget nær 100 shows.

Mikkel Rask

Mikkel Rask er én af de skarpeste komikere i branchen.

Mikkel slog sit navn fast, da han vandt titlen som Danmarksmester i stand-up, og han har optrådt med stor succes til Comedy Aid og Zulu Comedy Galla, hvor han også har været nomineret til Talentprisen.

I 2018 lavede han sit anmelderroste første onemanshow, Hvad Fatter Gør, som blev vist på TV2 Zulu og kan ses på TV2 Play og fbi.tv.

Kasper Porsdal

I 2013 så du måske Kasper Porsdal for første gang, da han blev udvalgt som en af De Nye Håb ved Zulu Comedy Galla og høstede mange roser for sin optræden.

Siden er det blevet til et par enkelte tv-optrædener, men ellers har Kasper mest udfoldet sit talent på de små og store scener rundt om i landet, hvor han hele tiden forsøger at dygtiggøre sig.

I 2014 blev han nomineret til årets upcoming komiker af Euroman, og samme år lancerede han i samarbejde med Red Barnet sit anti-mobning show, som han sammen med freestylerapperen Klaskefar, har turneret rundt med på landets folke- og efterskoler.

Man kan købe billetter via dette link