MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Sloth’et” fejrer fem år i Odense: Personlig træning er populært

Af Simone Vestergaard

Om ganske få dage kan træningscentret Claus Sloth – også kendt som Sloth’et, fejre fem års fødselsdag.

I 2013 blev Claus Sloth det første træningscenter med personlig træning i Odense.

Her fem år senere er det mere populært end nogensinde.

Indehaveren Claus Sloth har, ved hjælp af passion og hårdt arbejde, skabt sit drømmecenter i atypiske rammer, der rummer det hele og giver en ro og hjemlig følelse for de mange medlemmer.

Det er et sted med kvalitet, godt humør og personlig vejledning. Rå murstensvægge, højt til loftet og masser af New Yorker-stil.

“Jeg har skabt et nytænkende center der efter min mening, rummer alle de kvaliteter, jeg selv værdsætter højt.

Hos os kommer folk hinanden ved, og træner på lige fod. Det er lige fra direktøren, til gamle Gerda på knap 90 år – og ingen mærker denne forskel iblandt os,” fortæller Claus til MigogOdense.

Et center i konstant udvikling

Claus Sloth centeret har i løbet af de sidste fem år vækstet stort – både på medlemstal, trænere og kvadratmeter.

“Vi startede ud med kun at være to – nu er vi oppe på 22 ansatte, fordelt på henholdsvis fuld- og deltid. Derudover har vi udvidet pladsen fra 450 kvm til 1000 kvm.

Jeg havde et håb, og en formodning om at det nok skulle blive en succes, men nu er det en realitet – og det går faktisk rigtig godt.

Vi har fra starten af skilt os ud fra mængden, og det er dejligt, at så mange medlemmer støtter op om centeret og vores koncept.” fortæller Claus med et smil på læben.

Centeret indeholder i dag et stort team af fysioterapeuter, kostvejledere, personlige trænere, massører samt receptionister der dagligt sørger for, at medlemmerne får fuld udbytte af deres medlemsskab og personlige mål.

Sammen når vi dit mål

Claus Sloths populære koncept tilgodeser et stort alderssegment, og centeret har travlt fra tidlig morgen til sen aften med mødrehold, Boot Camps og personlig træning.

Derudover er der fem månedlige medlemsskaber i kategorierne basic – platin, samt Train som er et af deres populære løsninger, hvor der er fri træning på Boot Camps.

Efter en samtale med en personlig træner står det frit for medlemmerne, hvilken løsning de ønsker.

“Vi vil gerne gøre vores medlemmers træning så effektiv som muligt, så vi kan gøre alt for at hjælpe dem med at nå deres individuelle mål.

Derfor er det også vigtigt, at hvert eneste nye medlem kommer godt fra start, og får et målrettet træningsprogram, så de kan føle sig motiveret og ikke får unødvendige skader, da vi følger dem på tæt hold.

Det er også derfor at vores motto lyder; “Sammen når vi dit mål,” forklarer Claus.

Derudover gør Claus og teamet også meget for, at medlemmerne føler, at træningscenteret er deres frirum, hvor de kan koble af fra hverdagen.

Det skal være en god oplevelse at besøge centeret og ikke en pligt.

”Selvfølgelig skal de også have sved på panden, men der er mange måder at gribe det an på.” afslutter Claus.

Store besparelser på træningspakker

I anledningen af Claus Sloths fem års fødselsdag, holder centeret et to-dages “kig forbi” arrangement d. 10. og 11. september fra kl. 07-20.

Her kan man eksempelvis spare 1000 kr. på forskellige træningspakker – heriblandt personlig træning og Boot Camp-forløb.

Du kan læse meget mere om Claus Sloth og fødselsdags-kampagnen her.

Del artikel

Andre læser også