MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Phlake kommer til Odense: Eneste koncert i Syddanmark

Af Christina Frederiksen

Phlake kommer til Odense.

Bandet, der bliver ved med at overraske og levere nyheder, spiller live i Odense 25. marts, og det bliver samtidig den eneste Phlake-koncert i Syddanmark.

Der er netop frigivet flere billetter til koncerten, der finder sted i ODEON.

I oktober 2022 udsendte den danske duo Phlake deres 4. studiealbum, ’Phine’ – et album, hvor universelle følelser som ensomhed, forelskelse og fortvivlelse står i centrum af livet, alt imens man forsøger at fortælle sig selv, at alt går fint.

Og det er der titlen kommer fra: At lade som om man har det fint, mens det meste ramler om ørene på én.

Omfavner andre kunstnere

“Titlen er et ordspil over det engelske ord ”fine” tilsat et drys af Phlake,” har forsanger Mads Bo Iversen og producer Jonathan Elkær tidligere forklaret, og duoen tager med sangene lytteren med på en opdagelsesrejse i ens indre i løbet af albummets 13 numre.

’Phine’ indeholder udover de succesfulde radiosingler ’Vendetta’ (som blev udvalgt til P3’s Uundgåelige), ’10 Feet’ og ’2min’ også livefavoritten ’Get It’, som har fulgt bandet siden 2018, og de to udenlandske samarbejder ’Bitter’ med den engelske UK-rapper Che Lingo og ’Fancy Water’, der gæstes af den nigerianske superstjerne Joeboy.

At omfavne andre kunstnere er derfor ikke fremmed for Phlake, som ofte også har gæster med til deres liveshows.

Nu udsender de den 17. marts ep’en ’Phine Friends’, som er en håndfuld eksisterende sange fra ’Phine’ i nye versioner, med gæstekunstnere.

Om projektet udtaler producer Jonathan Elkær:

“I stedet for at invitere producere ind og lave remixes af numrene fra ’Phine’, som vi gjorde på vores seneste album ’The Illegal Download Of Your Soul’ (2020), tænkte vi, det kunne være interessant at spørge forskellige artister om at prøve at sætte et nyt præg med deres vokal på numrene fra ’Phine’.”

“Vi rakte ud til nogen af de nyeste og – ifølge os – mest interessante engelsksprogede artister på den danske musikscene lige nu, uden helt at vide hvilket resultat vi ville ende op med.”

Phlake tager i slutningen af marts på arenatour, hvor de gæster landets fire største byer:

24. marts – Royal Stage, Aalborg

25. marts – Odeon, Odense

31. marts – Aarhus Congress Center, Aarhus (FÅ BILLETTER)

1. april – KB Hallen, København (UDSOLGT)

’Phine Friends’ ep’en indeholder både samarbejder med boblende nye kunstnere som Selma Higgins og ILMA, og tastemaker darlings Soon og Gorgeous, men også den mere etablerede og anmelderroste sangerinde eee gee, som gæster nummeret ’Taxi’.

Om samarbejdet med Phlake siger Eee Gee:

“Jeg er jo omgivet af gule taxier i New York, så jeg synes det var genialt at ’Taxi’ kunne være collab mellem Phlake og eee gee. Jeg har elsket Phlake fra day 1 så er meget beæret over at være blevet inviteret ind i deres univers, og så synes jeg vores samarbejde er perfekt kontrastfyldt og spændende.”

Del artikel

Andre læser også