MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fokus og fordybelse: PhoneAlone giver mere arbejdsro i en travl hverdag

Af Emil Kjær Jørgensen

De fleste af os arbejder til dagligt på åbne kontorer, der har den klare fordel, at man kan sparre sammen med kollegaerne i løbet af arbejdsdagen – men hvor der også ofte er gang i den med snak, diskussioner, baggrundmusik og knap så meget privatliv.

Så hvad gør man, hvis der ikke er ubegrænsede mødelokaler til rådighed eller pladsen er trang – og man virkelig trænger til at være et sted, hvor man kan være produktiv, holde et større fokus og være i helt private omgivelser?

Det har danske PhoneAlone en genial løsning på. De laver nemlig markedets billigste telefon- og mødebokse, som tilmed kan leveres på maksimalt fire uger – bl.a. fordi de har egen produktudviklingsafdeling, produktion og lager.

Dermed er det slut med dårlige undskyldinger for ikke at skabe det bedste arbejdsmiljø for alle på kontoret.

“Jeg plejer ofte at sammenligne vores produkt med hæve/sænke-bordet. De var engang ‘nice to have’ og kostede kassen. Nu er de allemandseje på stort set alle danske arbejdspladser, og de er nu ‘need to have’ og koster en tredjedel.

Vi kan nu levere et produkt, der er prisførende på markedet, men hvor der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det er vi enormt stolte af,” fortæller Joakim Siefert, der har startet firmaet med sin far, Kim Siefert.

En smart, billig og pladsbesparende løsning for MinByMedia

På vores hovedkontor i Aalborg har vi et storrumskontor, hvor idéerne flyver rundt i lokalet – men hvor der dermed også er et konstant, højt lydniveau i løbet af dagen.

Derfor undersøgte vi markedet for at finde en både smart, billig og pladsbesparende løsning, der kunne give et tiltrængt afbræk fra den travle arbejdsdag – og i den forbindelse kom PhoneAlone lige præcis med den løsning, som vi havde brug for.

Den perfekte løsning for os var deres bestseller Telefonboksen, der som – navnet antyder – er en moderne telefonboks, som man kan bruge som et slags fokusrum i løbet af dagen, både til telefonsamtaler, Teams-møder eller hvis man bare har brug for ro i hovedet i løbet af dagen.

Telefonboksen indeholder både USB-stik og elforsyning, og en ventilator sørger for, at man aldrig lider af iltmangel i boksen.

På trods af den kompakte størrelse, er der faktisk overraskende god plads i boksen. Der er både plads til en bar-stol, og man kan uden problemer sidde og arbejde ved det indbyggede arbejdsbord og holde fokus.

På kontoret bliver telefonboksene både brugt af vores journalister til interviews, mens vores sælgere er glade for at bruge boksen til opfølgning med kunder – eller til et kortere strategisk møde over telefonen eller via videoopkald.

Telefonboksen har 22 mm lydabsorberende og brandhæmmende skum, som giver en effektiv lyddæmpning, der nedsætter støjen med hele 30 dB.

De billigste på markedet – uden at gå på kompromis

Det var i efteråret 2018, at far og søn, Kim og Joakim Siefert, fik idéen til PhoneAlone, da de også døjede med støjniveauet på deres åbne kontor.

“Det besluttede vi os for at lave om på, og det blev til den første prototype i januar 2019, som blev så populær, at vi hurtigt kunne se et marked for det,” fortæller Joakim Seifert.

I dag leverer PhoneAlone løsninger til mange firmaer, skoler, kommuner, hospitaler, mens flere og flere både private og firmaer bruger boksene til at optage podcasts.

Det er ingen hemmelighed, at der også er andre spillere på markedet, men Kim, Joakim og co. har hele tiden arbejdet ud fra fire nøglepunkter, som gør de skiller sig ud på markedet.

“Vi kan og skal levere value for money, så vi skal være de skarpeste på prisen. Derudover skal vi lave et produkt, der kan smelte ind i et dansk kontormiljø.

Vi er de eneste på markedet, der arbejder med neutrale flader, så kunden selv kan præge designet med eget logo, malede lister, specielle håndtag, folie, billeder, tavler mm.

For det tredje skal ydeevnen være i top, og vores produkt har den bedste lydisolering i prisklassen,” fortæller Joakim.

Service, service … og mere service

Den sidste vigtige faktor for at skille sig ud fra de andre på markedet er helt enkelt: service, service og … mere service.

“Vi bruger ufatteligt meget tid på at snakke med kunden. “Hvad er det, I har brug for?” er vores mest brugte spørgsmål, og vi er med igennem hele processen – fra start til slut.”

PhoneAlone arbejder hele tiden på at forbedre produkterne og ikke mindst udvide med nye produkter, der tilgodeser kundernes behov.

Udover telefonboksen tæller produkterne også en såkaldt Dobbeltboks, hvor to personer kan have fokuserede samtaler og møder – eller boksen kan bruges som enkeltmandskontor.

PhoneAlone har også udvidet med Mødeboksen, hvor der er plads til fire personer, som kan holde møde i fred og ro.

Optimerer hele tiden produkterne

Det bliver ikke hvilet på laurbærrene hos PhoneAlone. De leder nemlig hele tiden efter nye idéer og løsninger, der kan være med til at skabe rammerne for det gode arbejdsmiljø.

Den nyeste innovative løsning er “Automatisk desinficiering”, som er en CE-godkendt løsning, der foregår ved hjælp af UV-lys.

“På under tre minutter desinficerer lyset alle synlige overflader i boksen efter brug, og dermed er man altid sikker på at gå ind i en boks, der er helt fri for bakterier og vira. Det er bl.a. en løsning, som vi med stor succes har lavet for Rigshospitalet,” afslutter Joakim.

Du kan selv blive klogere på produkterne lige her.

Del artikel

Andre læser også