Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Plus Size Fashion: Tips fra en personlig stylist

Af Annoncør

Som professionel stylist bliver jeg ofte spurgt om råd, til hvordan man shopper tøj i store størrelser. Mange kvinder i store størrelser føler, at de ikke kan finde tøj, der passer godt eller er stilfuldt, men det behøver ikke at være tilfældet! Med nogle få tips og tricks kan enhver kvinde se godt ud og føle sig bedst tilpas i plussize-mode. Her er, hvad du skal vide:

Sådan shopper du tøj i store størrelser

Først og fremmest er det vigtigt at kende dine mål. Det kan virke som en selvfølge, men du ville blive overrasket over, hvor mange kvinder der faktisk ikke kender deres egne mål. Når du har dine mål, kan du begynde at shoppe! 

Der er et par ting, du skal huske på, når du shopper tøj i store størrelser. For det første skal du være opmærksom på stoffet. Undgå alt det, der er for stramt, eller som ikke har meget stræk. Du vil have tøj, der er behageligt, og som ikke viser alle knuder og buler. For det andet skal du være opmærksom på pasformen. Sørg for, at det tøj, du overvejer, rent faktisk er beregnet til store størrelser. Mange butikker fører “udvidede” størrelser, som blot er lidt større udgaver af deres almindelige størrelser, men de er ikke designet til at passe til en kurvet figur. Og endelig skal du ikke være bange for at eksperimentere med forskellige stilarter, snit og farver! Bare fordi du handler i plus size-afdelingen betyder det ikke, at du skal nøjes med kedelige basisvarer. Der er masser af stilfulde muligheder derude, hvis du tager dig tid til at lede efter dem. 
Et af de bedste steder at shoppe tøj i store størrelser er online. Mange butikker, der ikke fører plus size tøj i deres fysiske butikker, tilbyder det online, så du har et meget større udvalg at vælge imellem. Når du handler online, skal du altid sørge for at tjekke butikkens returpolitik, før du foretager et køb; du vil være sikker på, at du kan returnere en vare, hvis den ikke passer, eller hvis du ikke kan lide den, når du ser den personligt. Få mere at vide om mode i store størrelser på https://www.curvii.dk/.

Konklusion 

Med en smule viden og en indsats kan enhver kvinde finde moderigtigt og flatterende tøj i store størrelser. Hvis du kender dine mål, er opmærksom på stof og pasform og er villig til at eksperimentere med forskellige stilarter, kan du være sikker på at finde tøj, der får dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas. Og glem ikke, at online-shopping ofte er den bedste måde at finde gode tilbud på mode i store størrelser på. God shopping!

Del artikel

Andre læser også