Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Politiet advarer: Der er alt for mange vanvidsbilister på vejene nu

Af Redaktionen

Mens de fleste af os er gået helt ned i tempo i hjemmetøjet i semi-karantæne, så er der andre, som giver den ekstra meget gas.

Der er plads på vejene lige i øjeblikket, da antallet af bilister er faldet drastisk grundet regeringens anbefalinger om at blive hjemme.

Det er der flere som derimod udnytter til at trykke ekstra hårdt på speederen. Således gik en vanvidsbilist i fælden ved Mors, da personen blev blitzet med 229 km/t i en 70 km-zone.

En anden blev taget på Køge Bugt Motorvejen med 239 km/t.

250 får frakendt kørekortet

De mange fotovogne og stærekasser, som er placeret landet over, har siden 16 marts 2020 blitzet cirka 13.500 fartsyndere.

Af dem er der omkring 1.500, som står til at få et klip i kørekortet, og cirka 250 af de fartglade danskere vil få frakendt deres kørekort.

Det skriver Rigspolitiet selv i en meddelelse.

Advarer fartsyndere

Så politiet advarer nu om, at man ikke blæser igennem på vejene, selv om der er færre biler.

“Tal fra Vejdirektoratet viser desuden, at markant flere kører for hurtigt i de større byer, end før coronavirus/covid-19 for alvor ramte Danmark.

Andelen af bilister, der kører for stærkt, når de passerer os, er næsten fordoblet sammenlignet med perioden, før Danmark lukkede ned.

Og for at det ikke skal være løgn, er andelen af vanvidsbilister firedoblet – og nej, det er desværre ikke en forsinket aprilsnar,” lyder det fra politiet.

Del artikel

Andre læser også