Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Søger oplysninger: Fyns Politi efterlyser overvågningsbilleder af flugtbil efter drab i Odense

Af Redaktionen
Politi vil også gerne høre, om der er andre vidner, der har set den røde Aygo på vej til eller på p-pladsen
Politi vil også gerne høre, om der er andre vidner, der har set den røde Aygo på vej til eller på p-pladsen

Fyns Politi modtog den 27. februar en melding om, at en 19-årig mand var blev dræbt af skud, mens han befandt sig i en bil på parkeringspladsen bag ved KFC og Netto på Nyborgvej ved krydset Nyborgvej/Ejbygade i Odense.

Umiddelbart efter drabet kørte en rød Toyota Aygo med tyske nummerplader PIRS 1409 ad Nyborgvej i retning mod øst.

Nu skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse, at de efterlyser overvågningsbilleder fra virksomheder og private i forbindelse med drabet. Politiet vil gerne have viden om en rød Toyota Aygo’s færden i dagen op til drabet. Bilen blev anvendt som flugtbil.

Drabet, hvor den 19-årige mand blev skudt, skete kl. 02:20 natten til søndag på p-pladsen ved KFC/Netto på Nyborgvej ved krydset Nyborgvej/Ejbygade. Efter drabet blev en rød stjålen Toyota Aygo brugt som flugtbil.

Bilens færden i dagens op til drabet

Fyns Politi har en formodning om, at den røde Toyota Aygo allerede befandt sig i Odense-området i ugerne op til drabet. Bilen blev stjålet den 6. februar i Randers. På det tidspunkt havde den påmonteret danske nummerplader med reg.nr. BK46961.

Den fik senere påmonteret et sæt stjålne tyske nummerplader, PIRS 1409, som blev stjålet i Haderslev natten mellem den 13. og 14. februar.

Politiet beder derfor virksomheder og private i Odense undersøge, om de skulle have overvågningsbilleder/video af den stjålne røde Toyota Aygo – politiet er er særligt interesseret i bilens færden i dagene op til drabet, der som sagt skete den natten til søndag den 27. februar.

Mindre mørk bil efterlyses også

Kort efter flugten blev den røde Toyota Aygo fundet udbrændt på Grevelundsvej mellem Nyborgvej og Niels Bohrs Alle i Odense på en parkeringsplads ved et mindre skovområde.

Vidner så efterfølgende en mindre mørk personbil forlade den afbrændte bil og køre i retning mod Niels Bohrs Alle.

Politi vil også gerne høre, om der er andre vidner, der har set den røde Aygo på vej til eller på p-pladsen, samt om nogen har set den mørke bil, der efterfølgende blev set forlade p-pladsen og køre i retning mod Niels Bohrs Allé meget tidligt søndag morgen – også her har eventuelle billeder fra nærliggende overvågningskameraer politiets interesse.

Har du oplysninger, kan du ringe til Fyns Politi på telefon 114.

Del artikel

Andre læser også