Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær blomsterdesigner åbner i centrum: Slår dørene op på Valentins Dag

Af Nathalia Hentze Nielsen
Privatfoto
Privatfoto

Hvis der er en dag på året, hvor det er helt oplagt at åbne en ny blomsterbutik, så må det være Valentins dag.

Den amerikansk importerede romantiske dag har i den grad også erobret danskernes hjerter, og det er på denne dag, at blomsterhandlerne har mest travlt.

Det er så også på Valentins Dag i næste uge fredag d. 14. februar, at Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign åbner ny butik i Odense C på Mageløs 12.

Indehavner Camilla Christjansen har forvejen et værksted i Årslev, og nu åbner hun så fysisk butik midt i Odense. Åbningen fejres på fredag, hvor alle bydes på kage og et glas champagne.

“Butikken i Årslev er mere et værksted, som jeg bruger til store opgaver. Men på grund af stigende efterspørgsel på de ting jeg laver, er det oplagt at flytte ind i Odense og åbne en butik,” siger Camilla Christjansen til MigogOdense.

PR-foto

Mere end livsstils- og modebutik

Hvad gør jer anderledes end de andre blomsterhandlere?”
Jeg adskiller mig fra andre ved at lave meget moderne blomsterdesign.

Vi arbejder med nogle lidt atypiske blomster og binder på en atypisk måde. Vi er mere en livsstil- og modebutik end en traditionel blomsterbutik. Der er en design-process fra idé til færdigt produkt.

Så går vi også højt op i bæredygtighed.

Blomsterbranchen er ikke kendt som den mest bæredygtige, men vi laver bl.a. evighedsbuketter, som er en sammensætning af afskårne blomster med meget lang levetid.

De kan tørres bagefter og bruges igen og igen,” forklarer hun.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Sɴᴇᴀᴋ ᴘå @motsmore s sᴍᴜᴋᴋᴇ sᴛᴀɴᴅ ᴘå @formland_official , sᴏᴍ ᴠɪ ᴇɴᴅɴᴜ ᴇɴɢᴀɴɢ ʜᴀᴠᴅᴇ ғᴏʀɴøᴊᴇʟsᴇɴ ᴀғ ᴀᴛ ᴅᴇᴋᴏʀᴇʀᴇ- 100% ᴅᴇ ʟæᴋʀᴇsᴛᴇ ᴠᴀʀᴇʀ👌🏻 Vᴏʀᴇs ʙᴜᴛɪᴋᴋᴇʀ ᴋᴏᴍᴍᴇʀ ᴛɪʟ ᴀᴛ ʙᴜɢɴᴇ ᴍᴇᴅ ʟæᴋᴋᴇʀɪᴇʀ ɪɴᴅᴇɴ ʟæɴɢᴇ🥰 – Bᴇᴍæʀᴋ ʜᴠᴏʀ ᴛɪʟғʀᴇᴅs Mᴏʀᴛᴇɴ ᴇʀ ᴍᴇᴅ sᴇʟғɪᴇ sᴘᴏᴛᴛᴇᴛ😅 #driedflowers #tørredeblomster #evighedsblomster #evighedsbuket #trend #floraltrend #floraldesign #floraldesigner #boligindretning #boliginspiration #floralfashion #nordiskdesign #danskdesign #danskehjem #fynskeinfluencers #odensebloggers

Et opslag delt af Lille Frøken Flora (@lille_froeken_flora) den

Hvad kan kunderne glæde sig til at opleve i butikken?
“De vil opleve et helt anderledes blomsterunivers. Jeg vil faktisk sige, at vi ikke har kigget på hvad andre gør; vi er bare os selv, og gør det, vi finder spændende. Vi laver alt fra afskårne blomster til planter og unika keramik-kollektion.”

Hvad: Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign åbner butik
Hvor: Mageløs 12, Odense C
Hvornår: Fredag d. 14. februar fra kl. 10.00
Læs mere her

Del artikel

Andre læser også