MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær kæde åbner kæmpe café: Sydbank bliver til Vivaldi

Af Morten Hopballe

En café med 350 siddepladser.

Det er, hvad der inden jul åbner i Sydbanks nuværende lokaler på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade midt i Odense.

“Det er en drømmebeliggenhed,” siger Anders Nikolaisen, der er direktør for Café Vivaldi-kæden.

Café Vivaldi er en kæde, der tæller 15 caféer på landsplan. Det startede i Slagelse i 1999, hvor Vivaldi Blomster blev til en café og dermed lagde navn til cafékæden.

Siden er der åbnet caféer i Hillerød, Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Karrebæksminde, København, Køge, Næstved, Ringsted, Fredericia, Vejle og i Esbjerg – og snart altså i Odense.

Odense er en spændende by

“Vi har haft kig på Odense i mange år, fordi det er en spændende by, som er i rivende og interessant udvikling. Der sker rigtig meget i de her år, så da Sydbanks lokaler pludselig blev ledige, slog vi til. Det er en super attraktiv placering, fordi der altid naturligt er mange mennesker,” siger Anders Nikolaisen og løfter lidt af sløret for den nye café:

“For det første bliver det en café i tre etager, og med omkring 350 indendørs siddepladser bliver det den største café i vores kæde. Tanken er, at det skal være café om dagen og mere restaurant om aftenen – og altså med sandwich, salat og burgere om dagen og med hvid dug og mørbradbøffer om aftenen.”

Alt fra kærestepar til forretningsmænd

Anders Nikolaisen fortæller, at Café Vivaldi i Odense på mange måder komme til at ligne de andre Vivaldi’er.

“Vi har drevet caféer siden 1999 og har selvfølgelig udviklet os, men der vil være genkendelse i indretningen fra de andre caféer. Og oplevelsen skal være den samme – altså god mad, god service og god, afslappet og uformel stemning,” siger han og tilføjer:

“Café Vivaldi er for alle – det ser vi også i vores øvrige caféer. Det er alt fra kærestepar og håndværkere til forretningsmænd og ældre ægtepar.”

Dj’s og cocktails i weekenden

Når hverdag bliver til weekend, vil Café Vivaldi i Sydbanks gamle lokaler også gå i weekendmode:

“Vi kommer helt sikkert til at holde længere åbent torsdag, fredag og lørdag. Vi har som sagt en fantastisk beliggenhed, så vi har også tænkt os at byde på dj’s og cocktails i weekenderne,” siger Anders Nikolaisen, der forventer, at Café Vivaldi slår dørene op i slutningen af efteråret:

“Nu skal vi lige have flyttet banken ud, og så venter en større ombygning, men vi regner med at slå dørene op i slutningen af november eller i starten af december. Og vi glæder os rigtig meget til at indtage Odense.”

Du kan læse mere om Café Vivaldi på deres hjemmeside.

Bank i 115 år

Ejendommen, som snart bliver til Café Vivaldi, har i øvrigt været bank siden 1902, hvor Fyens Landmandsbank åbnede. I 1985 blev det til Egnsbank Fyn, og siden 2002 har Sydbank haft filial på adressen. Sydbank rykker ud i deres nye domicil i krydset Kløvermosevej og Søndre Boulevard, hvor Odense Bytrafik tidligere hørte hjemme.

Del artikel

Seneste nyt