MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populært foredrag: Kendt juice- og smoothiemester kommer til Odense

Af Michael Qureshi
Pr-foto
Pr-foto

Ønsker du at få inspiration til en sundere, saftigere og mere energifyldt livsstil?

Oplev hele Danmarks juice- og smoothiemester, Mads Bo, når han gæster Odense med sit populære foredrag ’’Super simpel sundhed’’.

Efter at have rejst landet tyndt gennem flere år, byder Mads Bo på en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige fra sundhedsverden.

Fredag d. 9. maj bliver der skruet op for sundheden, når Mads Bo gæster Odense og byder velkommen til sit populære foredrag, Super Simpel Sundhed, hvor han vil inspirere til en sundere livsstil og lære publikum, hvordan man laver de bedste vitaminbomber – der naturligvis skal smages på.

Et sundhedsboost fuld af humor

Med 15 års erfaring og uddannelser inden for sundhed, og med en baggrund som automekaniker, vil Mads Bo tage danskerne med ind i sit univers, som byder på masser flydende mirakler, sunde budskaber og en hel del humor.

Alt sammen noget, han kalder for super simpel sundhed.

Mads Bo har i mange år ønsket at revolutionere den måde, danskerne laver mad på og motivere til at tage ansvar for egen sundhed.

På foredraget får du konkrete tips til hvordan man med små ændringer, kan gøre en stor forskel. Derudover lærer du at lave de allermest smagfulde og næringsrige juice og smoothies – og så vil Mads Bo servere en 4-retters menu, der indeholder alt fra smagfulde is til lækre supper.

I anledningen af udgivelsen af Mads Bos nye bog, POWER BLENDING, sætter han denne aften ekstra fokus blendere og de mange sunde muligheder, de kan give dig i hverdagen, især når det skal være super sundt og simpelt.

Samtidig vil Mads Bo introducere danskerne til et begreb, han kalder for verdens hurtigste fastfood – sund, nærende mad, som gavner og styrker dit helbred.

Hvad: Foredrag med Mads Bo
Hvor: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C
Hvornår: 9. maj 2019
Pris: 249 kr. pr. billet – køb dem her