Populært foredrag: Kendt juice- og smoothiemester kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi
Pr-foto
Pr-foto

Ønsker du at få inspiration til en sundere, saftigere og mere energifyldt livsstil?

Oplev hele Danmarks juice- og smoothiemester, Mads Bo, når han gæster Odense med sit populære foredrag ’’Super simpel sundhed’’.

Efter at have rejst landet tyndt gennem flere år, byder Mads Bo på en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige fra sundhedsverden.

Fredag d. 9. maj bliver der skruet op for sundheden, når Mads Bo gæster Odense og byder velkommen til sit populære foredrag, Super Simpel Sundhed, hvor han vil inspirere til en sundere livsstil og lære publikum, hvordan man laver de bedste vitaminbomber – der naturligvis skal smages på.

Et sundhedsboost fuld af humor

Med 15 års erfaring og uddannelser inden for sundhed, og med en baggrund som automekaniker, vil Mads Bo tage danskerne med ind i sit univers, som byder på masser flydende mirakler, sunde budskaber og en hel del humor.

Alt sammen noget, han kalder for super simpel sundhed.

Mads Bo har i mange år ønsket at revolutionere den måde, danskerne laver mad på og motivere til at tage ansvar for egen sundhed.

På foredraget får du konkrete tips til hvordan man med små ændringer, kan gøre en stor forskel. Derudover lærer du at lave de allermest smagfulde og næringsrige juice og smoothies – og så vil Mads Bo servere en 4-retters menu, der indeholder alt fra smagfulde is til lækre supper.

I anledningen af udgivelsen af Mads Bos nye bog, POWER BLENDING, sætter han denne aften ekstra fokus blendere og de mange sunde muligheder, de kan give dig i hverdagen, især når det skal være super sundt og simpelt.

Samtidig vil Mads Bo introducere danskerne til et begreb, han kalder for verdens hurtigste fastfood – sund, nærende mad, som gavner og styrker dit helbred.

Hvad: Foredrag med Mads Bo
Hvor: Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C
Hvornår: 9. maj 2019
Pris: 249 kr. pr. billet – køb dem her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.