Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Premiere på nyt produkt: Svane Køkkenet Odense inviterer til Design Lørdag

Af Michael Qureshi

Den røde løber rulles ud, og champagnepropperne skydes afsted, når Svane Køkkenet Odense på lørdag d. 5. september inviterer til Design Lørdag.

Det er dagen, hvor der er premiere på Svane Køkkenets nyeste køkkendesign. Produktet hedder S12 RAW Limited Edition og er Svane Køkkenets eget bud på snedkerkøkkenet.

De har forenet det enestående med godt håndværk i ny, forfinet elegance.

S12 RAW Limited Edition er et gennemtænkt og kompromisløst køkkendesign med fuldfineret ramme og træfronter med et råt og mørkt udtryk.

Den mørke forarbejdning af egetræet forstærker træets dybe toner, mens sorte skuffer og mat sort bagbeklædning fuldender oplevelsen af et gennemført snedkerkøkken, hvor der er kælet for alle detaljerne.

Udvider sit sortiment med første snedkerkøkken

Med lanceringen af deres første snedkerkøkken udvider den populære køkkenkæde Svane Køkkenet sit sortiment, og det markeres altså på lørdag.

”Vi har glædet os til at præsentere endnu en nyhed for jer, så sæt kryds i kalenderen lørdag og kom helt tæt på køkkenkunsten i vores store showroom på Rødegårdsvej 209 i Odense,” siger Michael Larsen, Butikschef hos Svane Køkkenet Odense.

Premieren på det nye køkkendesign skal selvfølgelig fejres med maner.

Derfor inviteres alle interesserede ud for at se det helt unikke design og selv få lov til at røre ved det og få fornemmelsen af, hvordan det kunne passe ind derhjemme eller hvis man går med nybygger-drømme.

Fint besøg af tidligere Masterchef-deltager

Svane Køkkenet Odense sørger for, at der ikke kommer til at mangle noget på dagen. Så man kan roligt tage kæresten eller hele familien med ud på lørdag.

Der kommer i dagens anledning også fint besøg. Man får besøg af tidligere MasterChef deltager Ole Kragekjær Madsen – som serverer lækker tapas. Ole sørger desuden for god inspiration og råd til madlavningen.

“Der er linet op til en begivenhedsrig lørdag, hvor vi byder velkommen med velsmagende retter fra kok og tidligere Masterchef deltager, Ole Kragekjær Madsen,” siger Michael Larsen, butikschef.

Heldigvis har han det helt rigtige køkken at boltre sig i.

Hvad: Design Lørdag hos Svane Køkkenet Odense
Hvor: Rødegårdsvej 209, 5230 Odense M
Hvornår: Lørdag d. 5. september kl. 10-15

Del artikel

Andre læser også