MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Priserne på webhoteller i Danmark stiger – derfor bør du vælge en udbyder, der ikke hæver priserne

Af Annoncør

Et webhotel er en vigtig del af det at drive en hjemmeside, og det er vigtigt, at man sørger for at finde det helt rette webhotel med den rette pris. I den seneste tid har vi set en stigning i priserne på webhoteller i Danmark, og det er selvfølgelig ikke godt nyt for alle, der driver en hjemmeside via et webhotel. F.eks. har både Simply.com og one.com hævet deres priser markant.

Med disse nye prisstigninger er det vigtigere end nogensinde at sørge for, at man finder den billigst mulige løsning til sin hjemmeside. Men hvordan bærer man sig egentlig ad med at finde det billigste og bedste webhotel, og er der nogen af udbyderne, som ikke hæver deres priser i disse år? Det ser vi nærmere på nu.

Sådan finder du det billigste webhotel

Hvis du har oplevet prisstigninger på dit webhotel, er du langt fra den eneste. Det er dog ærgerligt at skulle betale mere for sit webhotel hver måned, og derfor er det en god idé at kigge efter en billigere webhotelløsning.

Man kan selvfølgelig selv kigge på de forskellige webhotellers hjemmesider og tjekke, hvilke tilbud og priser de tilbyder lige nu. Det kan dog være en tidskrævende og besværlig proces, som man helst vil undgå. Derfor kan du med fordel benytte dig af en online sammenligningstjeneste, hvor du kan se alle de billigste webhoteller lige nu.

Hvis du bruger sådan en sammenligningstjeneste, kan du danne dig et hurtigt overblik over markedet og finde alle de bedste priser og tilbud, der bliver udbudt lige nu. Så kan du spare en masse tid og besvær og komme godt i gang med at spare penge på dit webhotel hver måned.

Du vil f.eks. kunne se, at en udbyder som nordicway.dk ikke har hævet deres priser de seneste 5 år, mens alle andre har. Så denne udbyder kunne måske være en mulighed, hvis du er træt af prisstigninger.

Prisstigninger skal ses i lyset af den generelle inflation

Hvorfor er webhotellernes priser steget? I de seneste år har vi i både Danmark og i resten af verden oplevet generelle prisstigninger og øget inflation, som vi ikke har set i mange år. Budgettet er blevet mere stramt for mange, og både private husholdninger og virksomheder har været nødt til at kigge langt efter løsninger, som kan spare penge på kort og lang sigt.

Disse prisstigninger har desværre også ramt webhotellerne i Danmark, som i mange tilfælde har været nødsaget til at hæve deres priser. Det skal selvfølgelig ses i lyset af de generelle prisstigninger i samfundet, som også har sat et større pres på webhotellernes økonomi. Samtidig er der bare en større og større efterspørgsel på webhoteller i Danmark, hvilket er med til at sende priserne i vejret.

Heldigvis er det ikke alle webhoteller i Danmark, der har hævet deres priser for deres kunder, hvilket betyder, at der stadig er udbydere på markedet, som ikke har sendt regningen videre. Hold derfor øje med priserne, og undersøg, hvilke udbydere der tilbyder de skarpeste priser lige nu.

Del artikel

Andre læser også