Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl dig selv i ferien: Kom verden rundt i efterårsferien med Just Eat

Af Redaktionen

Under normale omstændigheder ville en hel del danskere pakke kufferten og rejse til sydens sol og varme i efterårsferien. Men i år bliver helt anderledes.

Corona har som bekendt ændret vores adfærd, hvad vi plejer og dermed også årets rejseplaner i ferierne. Og selvom vi danskere heldigvis er meget omstillingsparate, synes vi på redaktionen ikke, at vi skal snydes for lidt ferie- og rejsestemning.

I stedet for at tage til udlandet tænker vi her på MigogOdense, at udlandet må komme til os i efterårsferien. Og hvordan gør man så lige det?

Vi har lavet den perfekte madplan for resten af efterårsferien.

Så læs med, når vi både giver tips til byens mange efterårsaktiviteter og inspirerer til lækker mad, der kan leveres direkte hjem til døren.

MigogOdenses madplan for efterårsferien med Just Eat

Tirsdag

Hvis du har efterårsferie med familien, har du måske planlagt en tur i Odense Zoo til Halloween. Det kører i hele efterårsferien med masser af aktiviteter til børnene.

Efter en sjov dag med masser af aktiviteter og hygge er man sjældent til det store indkøb og madlavning.

Derfor anbefaler vi, at du i dag smider fødderne op og får bragt smagen af Japan hjem til dig.

Dette sushikøkken i Odense C scorer skyhøjt på bedømmelser på Just Eat. Der er næsten fuldt hus med over 500 bedømmelser. De har især godt styr på deres sushi og ris.

Menukortet er et af den slags, hvor man bare har lyst til at bestille det hele. Derfor handler det udelukkende om at begrænse sig.

Bestil her

Arkivfoto sushi

Onsdag

Onsdag er der Meet & Greet med Youtube-profilen Guldborg i Jumping Fun i Odense. Det vil være et sikkert hit for hele familien.

Når du kommer hjem, skal det være let, og destinationen hedder i dag Indien.

Roti i Skibhuskvarteret har virkelig etableret sig som et af Odenses bedste takeaway steder. De har styr på alt fra bestilling, tilberedning og ikke mindst, at maden leveres præcis som man vil have den.

Prøv deres fantastiske Butter Chicken eller Chicken Tikka Masala med Naanbrød til.

Bestil her

Arkivfoto

Torsdag

I efterårsferien kan man komme på den store skattejagt på Odense Å. Det er endda halv pris i efterårsferien, fordi det er sidst på sæsonen for Odense Aafart.

Når alle er trætte efter en lang dag udendørs, og du ikke er i humør til at kaste dig over madlavningen, anbefaler vi, at du får bragt Thailand til døren.

Wokkabox ligger også som Roti på Skibhusvej, og tilbyder forbløffende gode thai-specialiteter. De har præcis det på menukortet, som man håber på, når man tænker autentisk thai-mad.

Hvis du elsker spicy, så prøv deres Djævlekarry, som er “meget meget stærk”. Ellers er der mange gode bud under favoritter på menukortet.

Bestil her

Fredag

På Jernbanemuseet i Odense er der altid masser af aktiviteter for alle aldersgrupper. Man kan lære noget spændende om gamle dage, og så kan man prøve en tur i et vaskeægte damplokomotiv.

Efterfølgende synes vi, at du skal tage en tur til USA med mad fra Downtown, der er oplagt til både frokost og aften.

Downtown laver klassiske favoritter som burgere, sandwich, panini og salater. Prøv en Downtown burger eller deres Spicy Tun Sandwich.

Bestil her

Lørdag

Denne dag kan du komme til vikinge workshop i Storms Pakhus med fokus på den helt nye Far til Fire film i biograferne.

Det kan også bare være, at du skal et smut i bio for at se den nye familiefilm.

Når du kommer lidt træt og glad hjem og bare gerne vil have maden leveret, anbefaler vi, at du bliver i USA – denne gang med store greasy burgere.

Ikke ret langt ude af Hjallelsevej finder vi Joey’s Burger.

Om du skal have en burger med 200 gram bøf eller en svimlende 1 kilos bøf, så kan de klare det. Menukortet bugner af spændende burgere lavet ’The American Way’.

Bestil her

Søndag

Det er sidste dag i efterårsferien, og den burde officielt stå på afslapning med Netflix eller det nye Disney + på skærmen.

Men ud og rejse på madfronten skal vi stadig. Det er tid til elskede Italien og naturligvis pizzaen.

Et af de sikre valg i Odense er Mamma Mia Pizza. De scorer topkarakterer på Just Eat, og det er altså baseret på over 700 bedømmelser.

De laver også alt fra de klassiske italienske pizzaer til mexicanske og selv kebab-pizzaer. De har virkelig noget for enhver smag, og man bliver helt lækkersulten, når man ser menukortet.

Bestil her

Del artikel

Andre læser også