MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøv en anderledes julefrokost: Kendt familierestaurant klar med sushi og stor kinesisk buffet

Af Christina Frederiksen
Oriental Barbecue House.
Oriental Barbecue House.

Vi ved alle, hvad en traditionel, dansk julefrokost indeholder: flæskesteg, fiskefileter, rødkål og risalamande.

Men vi ved også, at man i løbet af november og december hurtigt bliver træt af det klassiske julefrokost-setup.

Og det er her, at du skal tage en tur forbi Oriental Barbecue House i Slotsgade i stedet.

Her er der nemlig også julefrokost på menuen, men dog med nogle noget andre retter, end man som julefrokostgæst er vant til.

Xiao hui Yan (tv) driver Oriental Barbecue House. Foto: PR

Julefrokosten på Oriental Barbecue House består af en stor, kinesisk buffet med alt, hvad hjertet begærer af kinesiske retter:

Peking-and, running sushi, mongolian barbecue og kinesisk ribbensteg er nogle af de lækre sager på julemenuen i den kendte familierestaurant.

Oriental Barbecue House drives af Xiao hui Yan, og hun har mange års erfaring med at servere julefrokost for odenseanerne.

I 23 år har man nemlig kunnet spise lækre, kinesiske retter i hende og hendes mands store restaurant i Slotsgade 20, og hvad enten man kigger forbi til julefrokost eller bare vil spise kinamad på en almindelig hverdagsaften, så er der noget for alle.

Især er stedets all you can eat sushi ekstremt populær. Her får man sushi af høj kvalitet ad libitum, lune retter og isbar for både børn og voksne.

Studierabat og billig sushi

Udover børnefamilier er Oriental Barbecue House også meget populær som venue til både firmafester og som de studerendes foretrukne take away-sted.

De studerende er blandt andet vilde med restaurantens studierabat og skarpe priser på sushi. 30 styk sushi for 199 kroner er et af stedets allermest populære tilbud.

Hos Oriental Barbecue House er man også klar til at servere mad til din fest, og stor erfaring med at levere catering mad ud af huset til særlige lejligheder.

Så hvad enten du har lyst til en anderledes julefrokost, all you can eat sushi eller vil have mad ud af huset, så er Oriental Barbecue House stedet for dig.

Se mere her.

Del artikel

Andre læser også