Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En dag i sportens tegn: Alle inviteres til sportslørdag i Odense Idrætspark

Af Stine Kjølby Christensen

I år er det 11. år i træk, at Fynske Bank Sportslørdag fylder hallerne i Odense Idrætspark.

Her hylder fynboerne de fynske sportshelte, og alle kan ganske gratis komme med.

Det løber af stablen på lørdag d. 18. januar, og traditionen tro kan fynboerne se frem til en festlig fejring i Odense Idrætshal, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige– og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

Fynske Bank Sportslørdag har i år over 60 udstillere, og man kan prøve kræfter med over 45 forskellige sportsgrene i de 7 forskellige haller.

Dette er ny rekord og viser endnu engang, at der er bred opbakning til arrangementet på tværs af hele Fyn.

En stolt tradition

Den 18. januar 2020 kan fynboerne traditionen tro se frem til en festlig fejring i Odense Idrætspark, når Fynske Bank Sportslørdag hylder frivillige – og professionelle sportsudøvere fra Fyn med opvisninger og prisoverrækkelser kl. 13.00 – 17.00.

70 partnere arbejder sammen for at gøre denne lørdag i januar uforglemmelig, heriblandt 8 kommuner, over 50 idrætsforeninger og 3 fynske mediehuse.

Der vil blive uddelt de 3 faste priser: Fynske Bank Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn.

Sidstnævnte pris har en lang historie bag sig; den er nemlig blevet uddelt siden 1950.

Masser af kåringer

Årets Frivillige Idrætsleder og Den Fynske Idrætsforeningspris kåres efterfølgende ved aftenens branchefest for specielt inviterede, hvor der også vil være fejring af de mange fynske danmarksmestre.

“Det er jo en vild fornemmelse der går gennem kroppen. Jeg havde ikke regnet med at blive indstillet. Jeg gik til det sidste og tænkte, at jeg vinder nok ikke alligevel.

Det er fedt at få den anerkendelse, at få vide at det man gør, er skidegodt,” fortæller sidste års vinder af Fynske Bank Kammeratskabsprisen Caroline Hjæresen Pedersen fra klubben Aikikai i et interview med TV2-Fyn.

Udover prisuddelingen kan publikum glæde sig til en sportsfestival med flotte opvisninger og ikke mindst til at prøve kræfter med over 45 forskellige sportsaktiviteter, fra ishockey og skøjteløb til atletik og fodbold.

Sjove dyste

Ligeledes kan publikum se frem til et gensyn med den populære maskotdyst, hvor OB’s maskot Victor konkurrerer mod LuriFox fra Odense Håndbold, Svendborg Rabbits kanin, Van GOG fra GOG og Odense Bulldogs’ Scotty.

I år skal maskotterne som noget helt nyt bl.a. på isen og dyste i curling. Af nye aktiviteter kan i år nævnes, at man kan prøve kræfter som tennisstjerne og få målt hastigheden på sin serv, man kan køre med fjernstyrede biler, afprøve svævefly simulator eller komme med i kommentatorboksen hos TV2-Fyn og få afprøvet sine talenter som sportskommentator.

“Fynske Bank Sportslørdag er en festlig begivenhed, der samler en diversitet af sportsgrene og viser bredden i det fynske foreningsliv,” fortæller Jakob Lund Staun, eventchef hos Destination Fyn.

Fynske Bank Sportslørdag er også kendt for at bringe de fynske sports fans helt tæt på øens sportsstjerner, og har børnene mod på at møde deres idoler, bliver der rig mulighed for det, for de mange fynske professionelle sportsfolk stiller gerne op til autografskrivning og selfies.

Du kan blandt andet møde OB, Odense Håndbold, Odense Bulldogs, GOG og Svendborg Rabbits!

Arrangementet plejer at tiltrække op mod 6.000 gæster i Odense Idrætsparks 7 haller.

Der er lagt op til en fantastisk begivenhed lørdag den 18. januar 2020 kl. 13-17.00.

Del artikel

Andre læser også