Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøv lykken i H.C. Andersens hjemby

Af Redaktionen

Danmarks tredjestørste by, Odense, har den ideelle placering midt i landet, så om man kommer fra Sjælland eller Jylland, så er det ikke længere væk end en dagsudflugt. Desuden er Odense en kulturel lille perle, som ligger tæt på den smukkeste, danske natur. Hvis familien trænger til en forandring, så flyt til Odense.

Annoncørbetalt indhold leveret af NemBoligHandel.nu

De kulturhistoriske spor

Odense har været hjem for Danmarks største forfatter og digter, Hans Christian Andersen. Han har for alvor sat Odense og Danmark på det store verdenskort. Hvert år strømmer mange turister til byen for at se, hvor den kendte digter tog sine spæde skridt i livet.

Odense gemmer desuden på den Fynske Landsby, som er et frilandsmuseum, der tilbyder en rejse tilbage i tiden. Nemlig til perioden fra det 18. og 19. århundrede. Den giver altså også et indblik i den tid, hvor H.C. Andersen levede. Her kan man se landsbyhuse og gårde præcis som de var dengang. Man kan altså gå rundt og drømme sig tilbage til forrige århundrede.

Masser af luft og natur midt i byen

Odense by har masser af luft og natur og føles ikke så tætpakket som Aarhus og København kan. Med åen, der løber gennem byen og de mange parker er der en masse åndehuller, som man kan finde ro og luft i. Du får altså både luft og kultur midt i byen.

Desuden ligger Odense en relativ kort køretur fra nogle af de skønneste slotte, såsom Egeskov Slot og et af det smukkeste områder i landet, nemlig det sydfynske øhav. Så selvom man får det urbane udbytte af Odense by, så er der også store naturoplevelser at finde i køreafstand.

Hvis du overvejer et skifte, men ikke ved hvor du skal starte, så kan du få hjælp hos boligadvokat Odense. Hvor du kan høre om mulighederne for et hjem i Odense.

Del artikel

Andre læser også