Promover din virksomhed i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

PR betyder alt for at føre virksomhed i dag. Før i tiden gik anmeldelser og anbefalinger fra mund til mund og en sjælden gang i den lokale avis, men i dag har internettet gjort det muligt med globalisering, hvilket blot tilfører flere konkurrenter til din virksomhed. Har du selv tanker om at starte egen virksomhed i Odense, men er nervøs for udformningen af den? Så kan du her få en kort guide til, hvordan du promoverer din virksomhed, så du trækker nye potentielle kunder til.

1.      Lav den rette hjemmeside

Din virksomhed vil kræve en hjemmeside, hvor dine potentielle kunder kan gå ind og læse mere om dit produkt. Det er også denne side, kunderne bruger til at sammenligne dig med andre virksomheder med lignende produkter. Derfor skal du skille dig ud. Det gør du ved at skabe en overskuelig hjemmeside, hvor du beskriver dit produkt med termer, som den almene dansker vil kunne forstå. Du skal gøre brug af billeder, som fanger folks opmærksomhed og slutteligt indrette hjemmesiden således den er nem at finde rundt på, så kunderne ikke ”farer vildt”.

2.      Gør din hjemmeside tydelig

Din hjemmeside skal, udover at være spiselig, også ud til kunderne. Du tænker måske at den er ude så snart den er på det store internet, men som før nævnt, så er der mange om buddet. Du kan derfor med god grund gøre brug af SEO i Odense, som hjælper dig med at få din hjemmeside højt op i søgefeltet på Google. SEO er en god måde at gøre sig mere synlig på internettet. Hvis du ønsker at vide mere om SEO så kan du få hjælp til SEO i Odense, hvor du bliver hjulpet af specialister. Disse ønsker blot at hjælpe dig til at akkumulere din omsætning og omtale af din virksomhed.

3.      Vis dig på de sociale medier

SEO og linkbuidling er gode måder at gøre sig synlig på internettet, men det er ofte ikke nok. Undersøgelser viser, at mennesker skal gøres opmærksom på et produkt, firma eller andet, elleve gange før dette fanger vores opmærksomhed. Sociale medier såsom Facebook eller Instagram er derfor gode til at give din virksomhed opmærksomhed fra kunder. De fleste mennesker er på de sociale medier, hvor du har mulighed for, mod et mindre beløb, at booste dine opslag. På den måde kan du lave et opslag, som Facebook vil publicere af flere omgange, således opslaget dukker op på folks startside mange gange.

Gæsterne har talt: Her er de 10 bedst anmeldte fynske restauranter i 2019

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Fyn byder på et væld af gastronomiske oplevelser.

Men hvilke steder har egentlig været gæsternes favoritter i 2019?

Det løfter Dinnerbooking, som administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer i hele landet, nu sløret for.

Her er vinderen

Fyns bedst anmeldte restaurant i 2019 er ARO.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister.

Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister

Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

På andenpladen finder vi også en restaurant her i Odense – nemlig Restaurant HOS. Generelt dominerer Odense kraftigt i hele toppen, som du kan se i top 10 nedenfor.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Top 10 for Fyn i 2019

1.  Aro

2. Restaurant HOS

3. Rudolf Mathis

4. Bacchus

5. Druen og Bønnen

6. Kok & Vin

7. Næsbyhoved Skov

8. Restaurant Cro’n

9. Oluf Bagers Bård

10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Færdselsuheld i Odense: Superbil til 4 mio. kr. brød i brand

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der findes ikke mange biler her i Danmark til en værdi af 4 millioner kroner.

Derfor vækker det også opsigt, når man ser frem fræse afsted på de danske veje.

Synet må derfor havde været ekstra spektakulært, for de folk der befandt sig i området omkring Åsumvej i Vollsmose her i Odense, klokken cirka 13.30 her til eftermiddag.

En McLaren 650s Spider kørte nemlig galt og brød i brand kort efter.

Det skriver TV2 Fyn. 

Et vidne fortæller til TV 2 Fyn, at bilen kørte vildt og med meget høj fart kom ud af kontrol og torpederede en række træer i græsrabatten i midten på den firsporede vej. Herefter brød bilen i brand.

“Bilen nærmest eksploderede,” fortæller vidnet til TV 2 Fyn.

De to passagerer i bilen slap billigt, men blev kørt til sygehuset til tjek.

På TV2 Fyn kan du se en video af superbilen i brand. Det finder du lige her.

Unikt fund: 11 ukendte Gasolin-bånd er dukket op i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I Danmark bliver det ikke meget større end Kim Larsen og Gasolin.

Og selvom vi er beriget med masser af ikoniske sange fra en gylden tid i dansk musikhistorie, kan der stadig dukke uventede skatte op.

Hvis du elsker vinyl, kender du helt sikkert Record Pusher her i Odense.

Bo Ellegaard driver til dagligt forretningen, og han har for nyligt gjort et vaskeægte kup, da han sammen med to venner, har købt et vaskeægte stykke danmarkshistorie.

Han har nemlig købt 11 helt ukendte kassettebånd, hvor de optræder på koncertoptagelser fra 1976 til 1977.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

“Der er masser af guld på båndene. Blandt andet kan man høre, hvordan især Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee står og bider af hinanden på scenen, når de drejer hovedet væk fra mikrofonerne. Det er ikke ond snak. Men sætninger som ‘ du var ikke rar i går’.

Man skal her tænke på, at bandets medlemmer dengang altid var sammen i døgnets 24 timer. Så der var da irritationer og konflikter undervejs. Man får også et klart indtryk af, at Søren Berlev forsøger at holde sammen på bandet og gyde olie på vandene, siger Bo Ellegaard til Ekstra Bladet.