Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Promover dit logo med smarte papirsposer!

Af Annoncør

Papirsposer med tryk er den helt nye smarte måde, at promovere dit brand på. Med en papirspose med tryk kan du få designet din helt egen emballage, som bæres rundt af dine kunder og fungere som en smart omvandrendre reklame. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du kan få dit logo på en pose og promovere dit brand på en helt unik måde!

Papirsposer med logo til hvert behov

Stort set alle store forretninger benytter poser med tryk. Bare forestil dig, når du køber poser i Netto eller Lidl, eller når du shopper nyt tøj i Vero Moda. Du kender måske også papirsposer med tryk fra, når du bestiller en Takeaway sandwich og kaffe fra for eksempel Starbucks eller Subway. Med dit helt unikke tryk på en papirspose kan du promovere dit brand på en original og innovativ facon lige som de kendte virksomheder. Alle brands kan benytte logoer på papirsposer, og det er endda økonomisk overkommeligt. Du kan til faste lave priser skabe din helt egen personlige papirspose med logotryk, så det passer netop din vision. Du kan for eksempel designe takeaway poser med tryk til dine restaurant, så når kunder køber mad og drikke tager de også dit logo med hjem!

Hvordan får jeg mit logo på en pose?

Hvis du har et logo til dit firma, restaurant, cafe eller kaffeshop, så kan det komme på en papirspose og gøre dit brand ekstra bemærkelsesværdigt. Der er ingen grænser for, hvad der kan trykkes på en papirspose. Ønsker du en bestemt farve? Tekstfont? Billeder? Hvad end din vision er, så kan det komme på en pose. Poserne fås også i forskellige størrelser og former og med forskellige hanke, som du selv kan udvælge efter dine behov. Giv dine kunder deres produkter med i posen og se dit logo vandre ned ad gaden. Du kan sende din tekst og eller design til et hold af kompetente emballageeksperter, som sidder klar til at printe dit flotte logo på en unik papirspose. Giv dit brand et særligt professionelt look, som vil skabe blikfang igen og igen. Hvis du er usikker på, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, kan du få tilsendt prøver af papirsposerne helt gratis, så du kan se produktet, før du træffer den endelige beslutning. Hop med på trenden og få dit unikke design på en papirspose, så du er garanteret en helt unik reklamesøjle i bevægelse!

Del artikel

Andre læser også