ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Puster ud i julen: Odense Street Food lukker ned i en måned

Af Morten Hopballe
Storms Pakhus.
Storms Pakhus.

Der har været fart på i Storms Pakhus – Odense Street Food.

Ikke bare siden 1. september, hvor street food-markedet åbnede, men også i månederne op til åbningen, hvor pakhuset gennemgik en kæmpe renovering.

Derfor går pakhuset og stadeholderne som planlagt på små fire ugers juleferie fra på fredag:

“Det har hele tiden været meningen, at vi holder en lang juleferie. De gør det også på Copenhagen Street Food, og det er erfaringen, at det er det tidspunkt, hvor det giver mest mening.

Vores stadeholdere er små firmaer, hvor ejeren trækker et tungt læs, og de har brug for et pusterum, hvor de kan holde lidt fri med familien, og så har de også tid til at lave små justeringer i deres forretning,” siger Bjørn Hentze, direktør i Storms Pakhus.

Han tilføjer, at pakhuset har lukket fra 23. december til og med 17. januar 2018.

I morgen kan du for sidste gang i år deltage i langbordspakkeleg i Storms Pakhus.

Flot start og ny bod på vej

Juleferien kommer fire måneder efter, at street food-markedet første gang slog dørene op fredag 1. september. Og det har været fire gode måneder:

“Interessen har været meget, meget overvældende. Der er ingen tvivl om, at vi ramte noget, folk rigtig godt kunne lide. Vi har oplevet en meget stor opbakning, og min fornemmelse – og det, vi hører – er, at gæsterne er glade og tilfredse,” siger Bjørn Hentze og tilføjer:

“Nu bruger vi også lidt at ferien på at gøre status og justere nogle ting, og vi vender tilbage endnu stærkere i januar. Blandt andet åbner Burger Anarchy deres bod, når vi åbner igen, og så glæder jeg mig også personligt rigtig meget til at få nogle solskinstimer, så vi for alvor kan få et udendørsområde, der sparker røv.”

Burger Anarchy åbner i Storms Pakhus, når street food-markedet er tilbage efter juleferie torsdag 18. januar.

Bingo, pakkeleg og yoga inden jul

Inden Storms Pakhus går på juleferie, er der tre gaver til gæsterne. I aften afvikles årets sidste mandagsbingo, som har været en gigantisk succes, i morgen er der langbordspakkeleg, som man kan deltage i, hvis man har en enkelt gave med, og onsdag byder Storms Pakhus for første gang på “yoga og gløgg”.

Der er yoga og gløgg onsdag fra kl. 16.30, hvor Yuna Yoga først tager deltagerne igennem et dynamisk flow, der får blodomløbet i gang og giver varme i hele kroppen.

Alle kan være med – uanset niveau – og timen afsluttet med en gang afspænding og efterfølgende en kop varm gløgg fra Nelle’s.

Du kan læse mere om arrangementerne i Storms Pakhus her.

Storms Pakhus byder på 24 madboder og seks barer. Du kan se dem alle sammen her.

Del artikel

Andre læser også