MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Putter du dette i din partners julesok, er der lagt i ovnen til en hed julefest

Af Annoncør

Det er altid hyggeligt at putte nogle særlige ting i sin partners julesok, og det kan være med til at gøre julen endnu mere speciel. Hvis du gerne vil have en hed julefest, kan du putte nogle af disse ting i din partners julesok:

– et par sexede trusser
– en lille flaske massageolie
– Sexlegetøj såsom en vibrator eller et par plyshåndjern
– en lille note med nogle frække ord

Så er der lagt op til julehygge ud over det sædvanlige!

Forestil dig din partners reaktion, når du vælger en fræk gave

Hvis din partner også elsker at udforske sin seksualitet sammen med dig, vil vedkommende helt sikkert sætte pris på en fræk gave, som kan give jer begge inspiration, næste gang i dyrker lagengymnastik. At elske med hinanden er en nydelsesfuld gave hver gang, især hvis man er villig til at hjælpe hinanden med at finde på de mest pirrende oplevelser.

Tag afsted på romantisk juleferie

Hvis I er trætte af den samme traditionsbundne jul hvert år, vil det også være oplagt at gøre julen til en højtid, hvor I virkelig dyrker hinanden. Tager I afsted på en romatisk juleferie, vil jeres forhold med al sandsynlighed styrkes. Desuden kan de fleste godt lide at komme lidt ud af hverdagen, hvilket måske kan lede til lidt mere tid og overskud til at afprøve nyt sexlegetøj eller nye måder at komme tættere på hinanden.

Bare en flaske god vin er måske lidt uinspirerende

En flaske god vin er ikke nok til at gøre en aften inspirerende. Selvom du måske godt kan lægge op til, at der skal ske noget nyt i jeres sexliv ved at forære din partner vin eller chokolade, er det ikke en eksplicit opfordring til, at du gerne vil dyrke mere sex. Derfor kan det give mening at tale et helt tydeligt sprog med sine gaver – enhver kan regne ud, at hvis man modtager glidecreme eller en pakke kondomer med sjove smage og teksturer, så har giveren nok elskov i tankerne.

Derfor kan det anbefales, at man, i stedet for at give madvarer i julesokken, prøver at se, om ens partner måske også er lige så klar på en fræk og sjov juletid i soveværelset. Har I i forvejen en god og åben kommunikation, vil din partner med garanti blive glad.

Det er altid sjovt at putte nogle frække ting i sin partners julesok. Med produkter såsom glidecreme eller andet sextilbehør, kan I se frem til en hed og fræk julefest.

Del artikel

Andre læser også