MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Første spadestik: Nu skal fabrik laves om til rækkehuse

Af Christina Frederiksen
Visualisering: MT Højgaard
Visualisering: MT Højgaard

Nu indledes byggeriet af de første 22 rækkehuse på den gamle Dalum Papirfabrik-grund.

Papirrækkerne, som rækkehusene kaldes, står klar om et år og 85 procenter er allerede solgt. Derfor sættes der også gang i salget af næste etape af de i alt  63 rækkehuse.

Det nye boligkvarter på Dalum Papirfabrik begynder for alvor at tage form.

Netto er netop åbnet, og de fleste af områdets lejeboliger er færdige.

I takt hermed viger byggeaktiviteterne for grønne områder, legepladser, parkeringspladser, veje og stier.

Hertil begynder renoveringen af det historiske fælleshus også snart.

Papirrækkernes første etape omfatter 22 af de i alt 63 rækkehuse, der sammen med 20 luksuslejligheder i ”Hollænderhuset” er de eneste ejerboliger på Dalum Papirfabrik og det sidste, der skal opføres, førend området er færdigt

Papirrækkerne, som er tegnet af det prisvindende arkitektfirma C.F Møller, opføres i 2-plan, er på 90 til 130 kvadratmeter og har to badeværelser, stue og alrum.

Stor interesse for anden etape

Hertil er boligerne indrettet med en stor sydvendt altan på anden sal, terrasse og lille have i stueplan.

Visualisering: MT Højgaard

”Det er en stor milepæl for os.

Efter vi startede salget i sommers, er der kommet godt gang i projektet, og vi kan for alvor mærke den positive interesse for Dalum Papirfabrik.

Vi glæder os meget til at gøre området færdigt,” siger Frederik Østergaard, projektudviklingsdirektør for MT Højgaard Property Development A/S.

Du kan i øvrigt selv prøve at vælge din nye bolig på Dalum Papirfabrik her.

Samtidig med spadestikket på de første 22 rækkehuse sætter Home Albani Torv også gang i salget af anden etape, som består af 25 rækkehuse, som ligger skønt placeret ned til Odense Å og omgivet af grønne arealer.

Visualisering: MT Højgaard

Og interessen er stor.

”Vi glæder os til at sætte anden etape til salg. Vi kan mærke, at interessen stiger i takt med, at boligområdet bliver mere udviklet, og vi har allerede flere skrevet op til de næste 25 rækkehuse,” siger Martin Larsen, Indehaver Home Albani Torv, som står for salget af boligerne på Dalum Papirfabrik 

3D-fremvisning af unikke rækkehuse

I forhold til Papirrækkerne og Hollænderhuset vil der i den kommende tid blive afholdt forskellige salgsevents på Papirfabrikken.

Dem kan man finde via Papirfabrikkens Facebook og Instagram eller ved at tilmelde sig Dalum Papirfabrik webside nyhedsbrev.

Her vil man også snart kunne få et nærmere indblik i de unikke New Yorker-inspirerede ejerlejligheder, der skal bygges i Papirfabrikkens ikoniske industribygning på fire etager, der altid har heddet Hollænderhuset.

Vores arkitekter er i gang med at producere en 3D-fim, hvor man med både med og uden VR-briller kan blive vist rundt i de unikke lejligheder i Hollænderhuset.

Videoen skal være med til at give et godt indblik af boligens helt unikke udtryk, den fantastiske rummelighed med meget højt til loftet og det fantastiske lysindfald fra de store industrivinduer, som der vil komme i alle lejlighederne.

Se mere om Dalum Papirfabrik her.

Del artikel

Andre læser også