MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

KÆMPE scoop: Rammstein kommer til Odense!

Af Christina Frederiksen
Fra venstre er det Torben Poulsen, formand for Det Fynske Dyrskue, borgmester Peter Rahbæk-Juel, rådmand Søren Windell og koncertarrangør Hans Thomsen.
Fra venstre er det Torben Poulsen, formand for Det Fynske Dyrskue, borgmester Peter Rahbæk-Juel, rådmand Søren Windell og koncertarrangør Hans Thomsen.

Det er et gigantisk scoop, der netop er blevet breaket på Anarkist i Odense!

Rammstein kommer til Odense og spiller på Dyrskuepladsen 2. juni 2023.

Det bliver større og vildere end nogensinde, når danskernes yndlings-tysksprogede industrial-metalband bringer et af verdens største og bedste liveshows til Fyn næste år.

Rammstein er notorisk kendt for sine dramatiske sceneudsmykninger, vilde og vanvittige pyroteknik og ekstremt gennemførte liveshows, hvor der i den grad ikke er skruet ned for hverken det ekstravagante eller ekstraordinære.

Rammstein udgav tidligere på året sit ottende studiealbum Zeit, som fulgte op på deres selvbetitlede multi-platin album fra 2019, som fans havde ventet på i knap 10 år. Med det længe ventede album lød startskuddet til Rammsteins europæiske stadionturné, som var/er bandets første nogensinde.

Regulær stadionkoncert

Rammstein har de seneste par år, kun afbrudt af pandemien, været på landevejene med netop sin massivt succesfulde, “European Stadium Tour”, til stor begejstring for fans og anmeldere på tværs af Europa – og Rammstein er slet ikke færdige!

Succesen fortsætter, og i 2023 kan endnu flere danskere få et glædeligt gensyn med eller opleve de rutinerede tyske metalhelte for første gang, når Rammstein indtager Odense.

Til koncerten på Dyrskuepladsen bliver bygget tre tribuner, der giver fornemmelsen af en regulær stadionkoncert.

Og det åbner i øvrigt for, at Odense fremover vil kunne trække endnu større navne til, da der nu kan bygges en scene på størrelse med for eksempel Parken i København.

Der bliver sat 45.000 billetter til salg til koncerten med Rammstein i Odense.

Billetsalget starter 8. september kl. 10 på Billetlugen.dk/Allthingslive.dk.

Del artikel

Andre læser også