MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Redaktøren siger: Odense fortjener positivt fokus

Af Michael Qureshi

Af Morten Hopballe, redaktør MigogOdense

HCA Festival, Tinderbox, Odeon, havnebadet, letbanen, det nye OUH, miljøet omkring robotter og velfærdsteknologi, masse af nye, spændende restauranter og et havneområde i rivende udvikling.

Der er nok at fremhæve, hvis man vil fortælle gode historier om Odense – og det vil MigogOdense. Det er faktisk med det formål, at vi i dag går i luften og byder alle odenseanere og andre interesserede velkommen.

Så velkommen til MigogOdense – Odenses nye medie med alt om byens liv og byens puls.

Morten Hopballe er redaktør på MigogOdense

På MigogOdense får du alt om events i byen, om restauranter, caféer og vinbarer og om koncerter, foredrag og andre begivenheder, som kan give dig en god aften i byen.

Vi vil også fortælle om andre gode ting, der sker i Odense. Om iværksættere og ildsjæle, der forsøger at skabe nye tilbud til odenseanerne – og sætte Odense på landkortet.

MigogOdense er nyheder, interviews, reportager, anmeldelser og guides – om ting, der har relevans for odenseanere, om events, der kommer til byen eller har været afholdt, og om alt det, der er med til at drive den udvikling, som vi synes, Odense er midt i.

Vi håber, at du vil følge med på MigogOdense. Det kan du både gøre på www.migogodense.dk og på vores Facebook-side. Samt naturligvis også på Instagram

Begge steder serverer vi en masse indhold, der er relevant for dig, der bor i Odense eller kommer i Odense, fordi det handler om den by, du bor i. Vores ambition er, at du er orienteret om, hvad der sker i byen.

På MigogOdense synes vi, at Odense har så meget godt og så mange gode historier at byde på, og vi glæder os til at fortælle dem. Vi vil være et medie, der fortæller de historier, der gør odenseanerne stolte af deres by. Odense er nemlig en fantastisk by, som fortjener en masse positiv opmærksomhed. Den vil vi gerne give byen.

Velkommen til MigogOdense.