Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Regeringens udspil: Så længe skal nattelivet holde lukket

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Hvis du savner at gå ud på de forskellige natklubber, barer og diskoteker i Odense så må du nok væbne dig med tålmodighed.

I hvert fald tyder alt på, at nattelivet skal holde længere lukket end forventet. Ekstra Bladet skriver torsdag, at regeringen i forhandlinger i aftes fremlagde et udspil. Ritzau har også samme informationer.

Her fremgår en plan for at holde nattelivet lukket helt frem til og med den 31. oktober 2020.

Det bliver ikke udspecificeret i udspillet, hvad betegnelsen ‘natteliv’ konkret dækker over.

Var tidligere klar til en hurtigere genåbning i fase 4

Forhandlingerne mellem regeringen og Folketingets partier sluttede ved midnatstid, uden at man var nået til enighed om en aftale for genåbningens fase fire.

Tidligere var det forventet, at fase fire ville inkludere genåbning af nattelivet allerede her i august. Men de seneste uger med stigende smittetal har påvirket planerne omkring at åbne op igen.

Kåre Mølbak, faglig direktør i Statens Serum Institut advarede ligefrem mod, at man åbnede for hurtigt op for nattelivet.

“Det er netop i de sammenhænge, at vi har erfaring for, at der kan ske smitte, fordi man typisk er sammen med folk, som man ikke kender,” sagde han til fagbladet Ingenøren.

Folketingets partier fortsætter forhandlingerne om en genåbningens fase 4 fredag klokken 14 i Landstingssalen på Christiansborg.

Del artikel

Andre læser også