MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tinderbox med melding: Det er stukket helt af

Af Michael Qureshi
Foto: Jonatan Nothlev
Foto: Jonatan Nothlev

Årets udgave af Tinderbox – og den første i tre år – nærmer sig med hastige skridt.

Og nu skal man være hurtig, hvis man vil nå at være en del af festen – Tinderbox kan nemlig melde, at der nu kun er få partoutbilletter, to-dagesbilletter til fredag/lørdag og lørdagsbilletter tilbage.

Allerede nu melder Tinderbox ud, at det bliver et rekordår, og at billetsalget for alvor er stukket helt af i år.

Torsdag den 23. juni løber Tinderbox endelig af stablen igen med internationale hovednavne som Muse, Stormzy, Imagine Dragons og Zara Larsson og danske navne som The Minds of 99, Kashmir, Suspekt, Thomas Helmig, MØ, Tessa og Drew Sycamore på plakaten.

Udover de mange musikalske indslag, byder programmet i år også på Comedy med navne som Heino Hansen, Ane Høgsberg, Christian Fuhlendorff, Lars Hjortshøj og Natasha Brock, et live podcast format med Det, Vi Taler Om og Hav og Kamal samt det nye Forum-koncept, som sætter spot på bæredygtighed i samarbejde med Odense Kommune. 

Nærmer sig udsolgt

Det er et program pakket til randen med spændende oplevelser, og som altså har fået så mange til at købe billet, at festivalen nu nærmer sig udsolgt. 

Om den store tilslutning til festivalen, udtaler direktør Brian Nielsen: 

“Det ligger nu fast, at 2022 bliver et rekordår for Tinderbox, hvor vi slår andre store år som 2016 med Rammstein og Volbeat på programmet og 2018, hvor Depeche Mode blandt andet var at opleve. 

Med få billetter tilbage at sælge på nuværende tidspunkt rammer vi festivalens maksimale kapacitet på 48.000 mennesker, og det bliver det største antal mennesker til Tinderbox i festivalens levetid. 

Vi har blandt andet udvidet arealerne ved MagicBox, og så har vores nye Forum talk-scene gjort festivalens kapacitet større.

Vi er super taknemmelige over, at så mange folk har valgt at beholde deres billet – i mange tilfælde i næsten tre år – og

så er vi bare lykkelige over publikums opbakning til Tinderbox helt generelt. Tak for det.”

De resterende billetter kan købes via tinderbox.dk og ticketmaster.dk her.

Del artikel

Andre læser også