MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rekorddag på Tinderbox: Så mange deltog

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Morten Rygaard
Foto: Morten Rygaard

Et rekordstort publikum på 50.000 havde en forrygende fredag på Tinderbox.

Det var en smule koldere end torsdag, men det satte ikke en dæmper på stemningen, som overalt på festivalpladsen var i top.

”Vi havde nogle fantastiske optrædener i går og er simpelthen så glade for at se, hvor meget artisterne brænder for at give vores publikum en mindeværdig oplevelse”, siger Nikoline Skaarup, der er en del af bookingteamet på Tinderbox.

Hun fremhæver bl.a. den fremadstormende nye danske artist D1ma, der trods forsinkelser over Storebælt formåede at skabe en kæmpe fest og en visuelt meget flot optræden på Teltscenen.

Fantastisk dag

Medina og Nik & Jay samlede hver især hele festivalen til fællessang og dans og det hele kulminerede efter midnat med Maroon 5, som leverede en overlegen hitparade, og gjorde det nemt at gå glad i seng i nat.

En af verdens bedste DJ Armin van Buuren rundede en vild og fantastisk dag af på Magic Box.

24 gæster og 3 frivillige fik klippet deres armbånd. 11 pga. euforiserende stoffer, 6 pga. vold, mens de resterende 7 havde snydt sig til armbånd mm.

I førstehjælpsteltet modtog 24 behandling. Primært for mindre alvorlige ting som kramper og astma.

En person blev modtaget med et flænset underben efter han havde forsøgt ulovligt at krydse togskinnerne. En anden fik hjertestop, blev konstateret stabil og overført til hospitalet.

5 personer blev henvist til skadestuen.

62 personer var under observation hvor det ikke var nødvendigt med behandling.

I dag bliver vi igen rekordmange med 50.000 gæster på pladsen i Tusindårsskoven. Lørdagen bliver varm, så husk at drikke rigeligt med vand.

Der er store forventninger til Red Hot Chili Peppers, når de i aften indtager Rød Scene. Og efter midnat lukker Benjamin Hav & Familien Tinderbox23. Det bliver garanteret ikke kedeligt.

”Vi kniber os i armen over den store opbakning fra byen og vores gæster. Tinderbox er i sandhed blevet et vaskeægte fynsk samlingspunkt”, siger Udviklingschef Jacob Bartholin.

Del artikel

Andre læser også