MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rekordvækst på Fyn: Billigskabe har succes med kvalitet til lave priser

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det lyder ikke som en typisk Covid-fortælling, men er ikke desto mindre tilfældet for virksomheden Billigskabe, der forhandler køkkener, bad og skydelåger i høj kvalitet til lave priser online.

Billigskabe har nemlig oplevet enorm interesse for deres produkter i en ellers usikker tid.

Især har der været en rekordstigning af kunder fra Odense og øvrige Fyn i 2020, lyder det fra firmaet.

På ambitiøs rekordkurs

I det hele taget har året budt på en overvældende rejse for Billigskabes direktør, Birk Aagaard, og hans fire ansatte, der blot har kunnet se antallet af ordrer galopere i vejret.

“Vi har været begunstiget af, at danskerne generelt er gået mindre ud og derfor har handlet mere online. Derfor har Billigskabe, der primært sælger online, oplevet rekordvækst i 2020.

Vi har måttet udvide vores kundeservice – fra kl. 8 om morgenen og frem til 22 om aftenen i hverdagene. Derudover har vi åbnet for kundeservice fra 10-15 i weekenden på grund af stigende efterspørgsel,” fortæller Birk Aagaard.

Den store interesse for lækre køkkener og skabe til favorable priser har hævet forventningerne til årets regnskab yderligere.

“Vi forventer at lande på 50 millioner i år, hvilket vil give en vækst i nærheden af 50%.

For at nå målet, har vi åbnet op for salg i Norge, Sverige, Grønland, Island, Færøerne, og i sidste uge startede vi op i Tyskland – og ellers knokler vi bare på som altid,” fortæller Birk Aagaard med et skævt smil på læben, der fortæller, at det går godt.

Nytænkende og lækkert snedkerkøkken

Selvom Birk Aagaard har været i gang i 15 år og har oplevet stor succes den seneste tid, ligger han og holdet bag Billigskabe ikke på den lade side, hvad angår udvikling og design af nye produkter.

De har blandt andet udviklet et nyt og lækkert snedkerkøkken i sortimentet.

“Vi synes simpelthen, det er så lækkert et køkken, og vi kan næsten ikke få armene ned. Vi har selv designet det og kalder det Just Wood, og det er blevet taget helt vildt godt imod,” fortæller Birk Aagaard, der i den forbindelse lagde en video om Just Wood på Billigskabes Facebookside.

Videoen blev godt modtaget og er indtil videre set mere end 90.000 gange. Den selvproducerede mobilvideo har desuden kastet adskillige henvendelser af sig.

“Det var ret vildt. Vi lagde den hjemmestrikkede video op en torsdag, og de efterfølgende dage og over weekenden fik vi en enorm mængde henvendelser fra interesserede kunder,” forklarer Birk Aagaard.

Samme høje kvalitet – bare billigere

Når man skal ind på et marked med store spillere, er det vigtigt at skille sig ud. Som navnet antyder, er Billigskabes lave priser én af de helt store selling points.

Men selvom lav pris ofte er lig med lav kvalitet, er det bestemt ikke en selvfølge, når man taler online handel, hvor en del fordyrende led skæres bort.

“Vi har nøjagtig samme høje kvalitet som alle andre, og varerne kommer typisk fra samme fabrikker. De gode priser skyldes stor volume og vores online tilgang.

Desuden har vi kun ansat sælgere til at hjælpe vores kunder med at finde det, de har brug for – alt andet uddelegeres til specialister, hvad angår markedsføring, bogføring osv.” fortæller en travl, men glad, Birk Aagaard.

Billigskabes hjemmeside er brugervenligt designet og i nærmeste fremtid vil en række instruktionsvideoer gøre design og køb af køkkener, skabe, gulve og inventar endnu nemmere.

Står du og overvejer nyt køkken, bad eller køkkenlåger og tænder på kvalitet til lave priser, så overvej at købe køkkenet hos Billigskabe online.

Del artikel

Andre læser også