Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rekrutter de rigtige kandidater I Odense

Af Redaktionen

Rekruttering kan godt være en af de opgaver, man frygter i en virksomhed. Det kan nemlig både være enormt ressourcekrævende og svært. En lang række kandidater skal undersøges, og det kan være rigtig svært at finde frem til, hvem der er den rette at ansætte. Her kan et rekrutteringsbureau være til stor nytte.

Find den nye medarbejder med et rekrutteringsbureau

Hvis I står over for at skulle ansætte en ny medarbejder til en stilling, kan det være værd at overveje at benytte jer af et rekrutteringsbureau i Odense. Dette kan nemlig både spare jer store mængder af tid i form af de mange arbejdsopgaver, der bliver løftet fra jeres skuldre. En rekrutteringsproces kan nemlig let ende med at koste en virksomhed rigtig mange timers arbejde, og det er ikke altid, det er til at finde det tidsmæssige overskud til dette.Når man skal rekruttere en ny medarbejder, er der desuden altid en risiko for at komme til at vælge en forkert. Denne risiko nedsættes betydeligt, når opgaven varetages af et professionelt bureau, der ved præcis, hvordan de skal bære sig ad, for at finde frem til den rette kandidat.

Målrettet rekruttering i Odense

Når der skal rekrutteres til en ny stilling på Fyn, kan det ofte lede til en enorm bølge af ansøgninger. Det kan gøre det svært at være målrettet i rekrutteringsprocessen, da mange af disse ansøgninger kan virke yderst kompetente og som gode match til stillingen. Men ofte er det faktisk bare et spørgsmål om, hvem der er god til at skrive målrettede ansøgninger, og ikke nødvendigvis hvem, der er bedst til stillingen. Derfor er det også vigtigt at kigge grundigt på CV’et, men også her kan folk have en fordel ved at have et bedre opsat CV, selvom de måske ikke har nær så mange erfaringer som andre kandidater. Et lokalt rekrutteringsbureau er en stor hjælp til disse udfordringer. Da de kender jobscenen på Fyn og i Odense, har de en langt bedre indsigt i, hvilke kandidater, der er det bedste match. De har desuden en pulje af prækvalificerede kandidater, der kan være med til at skære rigtig meget tid fra hele ansættelsesprocessen. Rekrutteringsbureauet sørger desuden for alle de besværlige opgaver, som ansatte vil virksomheden ellers ville have været nødt til at finde tid til. Det inkluderer både foranalyser, hvor de finder frem til de rette kandidater til at indkalde til samtale, samt samtalerne selv, hvor rekrutteringsbureauet har helt styr på, hvad der skal spørges, og hvad der skal kigges efter. Herefter laver de ansættelse, evaluering og opfølgning, og sørger altså for, at hele processen udføres korrekt og med det rette resultat.

Del artikel

Andre læser også