MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En fantastisk start: reshoppit.dk er vilde med odenseanerne

Af Stine Kjølby Christensen

reshoppit.dk Odense har i nu næsten fire måneder eksisteret i det odenseanske bybillede, og glæden for konceptet har spredt sig godt ud mellem odenseanerne.

Med over 300 stande fyldt med gode secondhandfund og kvalitet, har odenseanerne strømmet til siden åbningen.

“Vi har virkelig kunnet mærket en fantastisk interesse og opbakning fra de nye kunder i Odense – hvilket også har givet os endnu mere blod på tanden, så vi kan få spredt vores koncept og budskab endnu længere ud”, siger Julie Tirsbæk, ansat i reshoppit.dk.

Et fantastisk koncept

Efter den store og fantastiske åbningsweekend tilbage i slutningen af marts, har reshoppit.dk Odense formået at sprede det gode budskab om bæredygtighed og secondhand ud til odenseanerne – et budskab, som reshoppit.dk hver dag arbejder for at sprede bedst muligt.

“Vi vil så gerne sprede det gode budskab om secondhand, og fortælle alle i byen hvor fantastisk konceptet og fælleskabet hos os er.

Vi ønsker at endnu flere odenseanere for prøvet at sælge deres eget guld fra gemmerne hos os – og derigennem får set potentialet i at vælge bæredygtigheden til i hverdagen”, siger Signe Paludan, ansat i reshoppit.dk.

“Derfor har vi også lagt en lille rabatkode i denne artikel, som giver 1 uges gratis standleje i reshoppit.dk Odense.

Følg med til sidst i artiklen, hvor koden vil stå! Vi håber at I vil benytte jer af den – og dele glæden sammen med os”, fortæller Signe Paludan.

Udvider medarbejder-teamet

Ekspansion i medarbejder-teamet hos reshoppit.dk Secondhandkonceptet fra Jylland udvikler sig konstant, for at imødekomme netop det, som odenseanerne mangler i byen.

Derfor har reshoppit.dk Odense samtidig ekspanderet medarbejder-temaet, så nye engagerede, kreative og kvalitetsbevidste medarbejdere kan stå klar til at hjælpe i butikken på Thriges Plads 5.

“Det er vigtigt for os i reshoppit.dk, at vores medarbejdere brænder for konceptet sammen med os, så hele konceptet kan blive ved med at vokse.

Derfor havde vi også brug for flere skønne ansigter i butikken, som kan hjælpe kunderne på allerbedste vis” siger Camilla Kongshøft, distriktsleder i reshoppit.dk.

Camilla Søs Andresen, som for nyligt er blevet ansat i butikken, fortæller:

“Det har været så fantastisk at komme med ombord på denne skønne rejse, som er fyldt med bæredygtighed og fokus på god secondhand!

Da jeg startede, blev jeg overvældet af en unik familiefølelse hernede – både i medarbejder-teamet, men specielt også hos kunderne i butikken.

Jeg bliver stadig så glad hver gang en kunde – overlykkelig – kommer, og har fundet noget helt specielt i butikken – den glæde og begejstring bliver jeg aldrig træt af”.

reshoppit.dk Odense takker for et fornøjelsesfuldt velkommen og modtagelse af odenseanerne, og glæder sig til at vokse sig endnu større med hjælp fra byen.

Kom ned i butikken på Thriges Plads 5, og få hjælp fra en af de nye medarbejdere til at booke en stand med rabatkoden “migogodense”

Er du lidt i tvivl om hvem reshoppit.dk er?

reshoppit.dk er en secondhand-luksusshop, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere.

reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket af en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder.

reshoppit.dk har samtidig et af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksus-varer.

Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres luksus-genbrug hos reshoppit.dk.

Del artikel

Andre læser også