Nyhedsbrev

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Artikler med:

Nyeste artikler

Stor nyhed: Restaurant med fokus på fællesspisning åbner i Odense

Af Christina Frederiksen

Odense vrimler med skønne spisesteder, men i februar åbner en restaurant med et koncept, som vi ikke støder på hver dag.

Folkene bag selskabslokalet Privaten, og cocktailbaren, Bijou, har valgt at lave de to steder om til en ny restaurant, hvor fokus er på fællesspisning.

Restauranten har fået navnet Den Sociale og åbner 5. februar.

Konceptet er enkelt:

På Den Sociale handler det ikke bare om at spise – det handler om at mødes, dele og skabe minder. Når du booker bord, får du plads ved langborde, hvor samtalerne flyder, og måltiderne deles i en varm og afslappet atmosfære.

Uanset om du kommer alene for at møde nye mennesker eller medbringer venner og familie, er du garanteret en aften fyldt med hygge, nærvær og lækker mad.

Der er åbent tre dage om ugen (mandag, onsdag og fredag), og man skal booke bord på forhånd.

Du behøver som sagt ikke kende dine bordfæller på forhånd – det er en del af charmen!

Sammen nyder I en menu, der skifter fra gang til gang, altid med fokus på sæsonens bedste råvarer og et strejf af noget særligt.

Den første menu den 5. februar byder på Osso Buco med grov kartoffelmos – en klassisk, hjertelig ret, der får smilene frem.

Også et vegetarisk alternativ

Og ligesom konceptet, er prisen heller ikke til at tage fejl af.

For 150 kroner får du dagens middag inklusive vand og kaffe/te. Man er selvfølgelig også velkommen til at gå på opdagelse i stedets barkort!

Hele februar sætter man dog prisen endnu længere ned.

For at give så mange odenseanere som muligt chancen for at prøve det unikke koncept, åbner Den Sociale nemlig et tilbud, hvor du får hele oplevelsen til KUN 100 kroner – og du kan allerede nu booke bord!

Den Sociale understreger, at man selvfølgelig også kan bestille et vegetarisk alternativ. Her skal man blot angive, at man ønsker den vegetariske middag, når man booker bord.

“Den vegetariske menu skifter fra gang til gang, men vi lover, at den vil være både lækker og mættende,” siger Mikkel Søe-Pedersen.

Han man lyst til at slutte aftenen af med en dessert, kan sådan én tilkøbes på aftenen.

Mikkel Søe-Pedersen understreger, at Den Sociale er et sted, hvor alle uanset alder og status er velkomne.

“Vi vil gerne tilbyde odenseanerne et sted, hvor fællesspisning er i fokus. Det er et kæmpe hit i både København og Aarhus, så vi håber, at også Odense vil tage konceptet til sig.

Den Sociales menu til fællesspisning i februar måned:

Onsdag d. 5. februar:

Osso Buco (kalveskank på ben) og grov kartoffelmos
– Mør, braiseret kalveskank serveret med en cremet grov kartoffelmos, der harmonerer perfekt med de fyldige smage af gulerod, selleri, og de friske urter. En klassisk, hjertelig ret, hvor hver ingrediens understøtter den rige smag af kalveskanken.

Fredag d. 7. februar:

Langtidsstegt svinenakke, der smelter på tungen, serveret med cremet feta, ovnbagte kartofler, braiserede rødløg og søde rodfrugter.
– Til retten får du en sprød, frisk grøn salat, der balancerer de fyldige smage. Svinenakken tilberedes langsomt for at sikre maksimal saftighed og en rig, intens smag – en perfekt kombination af bløde, sprøde og delikate nuancer.

Mandag d. 10. februar:

Braiseret kylling med honning- og sennepsglasur og ovnbagte rodfrugter
– Kylling tilberedt langsomt for at sikre saftighed og smag, serveret med søde og salte smagsnuancer.

Onsdag d. 12. februar:

Kylling i karry med ris og sprødt naanbrød
– En klassisk karryret, men med en hjemmelavet twist og et fyldigt fyld af kylling og smagfulde krydderier.

Fredag d. 14. februar:

Stegt laks med smørstegt spidskål, dild og nye kartofler
– En let og frisk fiskeret, hvor den stegte laks er let og saftig, og smørstegte grøntsager gør retten ekstra smagfuld.

Mandag d. 17. februar:

Pulled pork med coleslaw og hjemmelavede fladbrød
– Mørt og smagfuldt kød, der kan trækkes fra hinanden og nydes med den friske, sprøde coleslaw.

Onsdag d. 19. februar:

Varm rød karry med kylling, kokosmælk, grøntsager, kefir lime og jasminris
– En cremede og krydret ret med masser af smag og farve, hvor man kan smage det eksotiske uden at det bliver for stærkt.

Fredag d. 21. februar:

Grillet svinekotelet med æblekompot og kartoffelsalat
– En solid ret med saftig svinekotelet og den søde æblekompot, der giver en dejlig kontrast.

Mandag d. 24. februar:

Fiskefrikadeller med remoulade og kartoffelsalat
– En klassisk, men lidt finere version af fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og en god, cremet kartoffelsalat.

Onsdag d. 26. februar:

Ratatouille med grillet halloumi og quinoa
– En smagfuld og sund grøn ret, hvor de grillede halloumiskiver tilfører en dejlig tekstur og smag til de grøntsager, der simrer langsomt.

Fredag d. 28. februar:

Tagine med lammekød, tørrede abrikoser og couscous
– En krydret og smagfuld ret, hvor lammekødet bliver mørt og absorberer de søde og krydrede smage fra abrikoser og krydderier.

Vegetariske alternativer
Selvfølgelig tilbyder Den Sociale vegetariske alternativer! Angiv blot i din booking, hvor mange der er vegetarer, så sørger spisestedet for at tilpasse menuen. Den vegetariske menu skifter fra gang til gang, men hos Den Sociale lover de, at den vil være både lækker og mættende! 

Har du allergener, eller andre ønsker? Skriv til Den Sociale på booking@densociale.dk, og så vil de gøre, hvad de kan for at imødekomme dine ønsker. 

Desserter
Den Sociale tilbyder også altid to forskellige desserter til kun 50 kr., som kan tilkøbes på aftenen. Spørg din tjener, hvad de har på dessertmenuen.

I København er det alt fra studerende til singler, par og børnefamilier, der benytter sig af de forskellige steder, der tilbyder fællesspisning,” siger Mikkel Søe-Pedersen og tilføjer:

“Det er et tilbud om at komme ud og socialisere sig,” siger Mikkel Søe-Pedersen.

Den Sociale åbner 5. februar i Jernbanegade 3, 1. sal.

Læs mere om Den Sociale her.

Selskaber på Den Sociale
Er du på udkig efter det perfekte sted at fejre en fødselsdag, dåb, reception eller en anden speciel begivenhed?

Hos Den Sociale tilbydes hyggelige og intime rammer, der passer til enhver fest. Her har de en mindre stue, som de kalder Biblioteket, der rummer op til 40 personer. Ønsker du mere plads, kan de åbne op for hovedrummet, så de kan samle op til 80 gæster.

Her på siden kan du finde eksempler og få et indtryk af, hvad de tilbyder. Fortæl om dine planer og drømme, og stedet hjælper dig med at gøre dem til virkelighed!

Send en mail på booking@densociale.dk – Den Sociale ser frem til at høre fra dig og skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Selskabslokalet kan bookes lørdage og søndage hele året.

Del artikel


Top 3 i dag




 


 


 


 


Udvalgte artikler

Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien