Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt er inklusiv i prisen: Kendt kok åbner spændende restaurant i Odense

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Odense kan se frem til et nyt spændende dining-koncept, hvor alt er inkluderet til en fast skarp pris.

Det nye år byder nemlig på et helt nyt madkoncept i G.A.S.A.s gamle lagerhal.

Stedet bliver forvandlet til G.A.S.A 2.0, hvor fokus bliver lagt på den gastronomiske oplevelse.

I den anledning åbnes restaurant HALLUNDBÆKS, med én menu med fokus det gode håndværk, og hvor sæsonens råvarer vil spille en central rolle. 

”En gastronomisk aften alt inklusiv”

Sådan beskrives det nye koncept, hvor menuen er fast og drikkevarerne frit kan nydes i de mængder man ønsker.

HALLUNDBÆKS vil være åben hver torsdag, fredag og lørdag, hvor den samme menu serveres til alle aftenens gæster kl.18.30-21.30.

3 retters menu med alt inklusiv

Selskabet starter ud med snacks og velkomstdrink, og derefter en 3-retters menu.

Dertil vil der være udvalgte vine til menuen, et rigt udvalg af fadøl, sodavand, kaffe og avec med mere til 495 kr. pr person.

Konceptet er skabt med tanke på at give gæsterne den fulde spiseoplevelse til en fastsat pris.

“Med det her koncept kan vi tilbyde en spændende og smagfuld menu med gode råvarer til en overkommelig pris, uden man skal frygte for tillægspriser, for det hele er inkluderet.

Det skal være en spændende spiseoplevelse uden kompromisser,” forklarer gastronomisk Chef, Per Hallundbæk, som også har lagt navn til den nye restaurant.

Per Hallundbæk er blandt andet kendt for sin tid på Falsled Kro.

I samarbejde med Køkkenchef Jacob Mikkelsen, har de sammensat den første menu til åbningen, komplimenteret med nøje udvalgte drikkevarer.

Menuen kommer til at skifte hver anden måned med udgangspunkt i årstiden og råvareudvalget. 

Godt håndværk og sæsonens råvarer er drivkraften bag konceptet

”Vi har skippet det klassiske a la carte udvalg og i stedet kastet al vores kærlighed på en enkelt menu, hvor vi har udvalgt smagfulde råvarer som vi virkelig kan kræse om, så gæsterne får en velsmagende oplevelse” fortæller Jacob Mikkelsen. 

Selvom der kun er én menu, vil forskellige allergier naturligvis også blive tilgodeset, så vidt muligt så der er plads til alle i selskabet.

Der er derfor også sammensat en menu som er vegetarisk. Spiseoplevelsen kan nydes i rustikke omgivelser i G.A.S.A uformelle lokaler på Middelfartvej.

Åbner den 24. februar med 30% rabat de første to uger

Åbningen af G.A.S.A. 2.0 og HALLUNDBÆKS skydes i gang torsdag den 24. februar kl.18.00, hvor der de første 2 uger vil være 30% rabat på den nye menu.

Vil man sikre sig et bord, anbefales det at bestille i god tid, da der er begrænset antal pladser hver aften.

Man kan booke bord og læse mere her

Selvom det nye madkoncept kommer til at spille hovedrollen på det nye G.A.S.A, vil der naturligvis stadig være rig mulighed for at tage et spil boccia, petanque eller floor shuffle, ligesom baren også vil være åben.

Dato: Åbning den 24. februar 

Sted: G.A.S.A på Middelfartvej 9M, 5000 Odense

Del artikel

Andre læser også