Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tager gæsterne med storm: Ny Odense-restaurant brager ind på topliste

Af Redaktionen

Det var 1. februar, at Restaurant HOS slog dørene op i Kongensgade midt i Odense.

På den korte levetid har gæsterne allerede fået god smag for smørrebrøds-restauranten, der serverer rugbrøds-kreationer med jomfruhummertatar med hummerreduktion og tatar af dansk okse med fermenteret hvidløg, ramsløg og hjemmetørretoksehjerte.

Endda så meget, at de i deres første måned er strøget ind på andenpladsen over de bedst anmeldte restauranter på Fyn på Danmarks største bookingportal DinnerBooking.com, hvor mere end 28.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i februar.

Det er i den grad imponerende, at HOS har fået så gode gæsteanmeldelser i deres korte levetid. Det har dog ikke været nok til at skubbe populære ARO af pinden.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Kræser særligt om frokosten

Ikke desto mindre har indehaverne Jakob Spolum og kæresten Michelle Bøgelund Hemme gjort det fortræffeligt med deres nye sted i byen.

Med beliggenhed i en af de mest centrale gader, Kongensgade, byder de odenseanerne indenfor til et nyt koncept, der særligt kræser om frokosten:

”For fem-seks år siden havde vi aldrig troet, at det var en frokostrestaurant, vi skulle ende med.

Men markedet i Odense er fyldt med gode aftenrestauranter på forskellige niveau, og selvom der også er gode frokoststeder, så er der ingen, der serverer smørrebrød, som vi gør det,” fortæller kokken Jakob Spolum til MigogOdense.

Restaurant HOS
Michelle og Jakob står bag Odenses nye frokost-restaurant HOS

Rugbrødet har de bla. brugt en uge på at kreere den perfekte opskrift til. Det er dog ikke kun smørrebrød til frokost, at HOS serverer. De har også åbent fredag og lørdag aften.

Her serverer de a la carte retter i store forretsstørrelser og masser af snacks der nemt kan deles ved bordet inden middagen – eller bare over et glas vin.

Topliste for Fyn februar 2019

  1. ARO, Odense C
  2. HOS, Odense C
  3. Konrads Food and Coffee, Odense
  4. Druen og Bønnen, Odense C
  5. Bacchus, Odense C

Kilde: dinnerbooking.com

Del artikel

Andre læser også