Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk nyhed: Legendarisk restaurant på sublim placering genopstår

Af Christina Frederiksen

Omgivelserne fås ikke meget bedre i Odense.

Til efteråret slår Restaurant Kratholm dørene op på Brogårdsvej 90 i Bellinge.

Og det bliver med skov til begge sider og med kig lige ned til Odense Å.

Her har restauratør Benjamin Mosskov, kendt fra bl.a. Værdsat og Vestergade, netop skrevet under på lejekontrakten, der viser, at det er ham, der fra 1. oktober skal drive spisestedet med den helt sublime placering.

Det var også her, at restauranten Eatmosfære lå frem til 2020.

Dengang gik Eatmosfære konkurs, men det har Benjamin Mosskov dog ikke ladet sig afskrække af.

Han er nemlig klar med et knivskarpt koncept til spisestedet, der kommer til at fungere som selskabslokaler – og altså ikke som en restaurant, hvor man kan komme ind og spise fra gaden.

Suppe, steg og is anno 2023

“Vi kommer til at lave en gastronomisk fest til fast pris i tre forskellige størrelser. Vi kommer til at køre julefrokoster til fast pris, og hvad man ellers kan forestille sig af selskabsarrangementer for private og virksomheder.

Vil man have dansk buffet, tapas-buffet eller vegansk buffet, så klarer vi også det,” siger Benjamin Mosskov, der gerne vil gå så langt som til at sige, at Restaurant Kratholm kommer til at genoplive familie-festen fra 80’erne:

“Om det bliver suppe, steg og is? Ja! Det gør det sgu! Bortset fra, at man hverken får suppe eller is. Man kan sige, at vi gør 80’er-festen tidløs,” siger Benjamin Mosskov.

På Restaurant Kratholm kommer menuen til at være det, som Benjamin Mosskov kalder for “driftsikker”. Af den grund skal man altså heller ikke regne med, at is bliver en fast del af menukortet.

“Det er simpelthen for svært at styre, når du skal servere det for 80 personer,” siger Benjamin Mosskov.

Der er plads til lidt over 200 personer i restauranten, så der bliver altså belæg for at holde en kæmpe fest med firmaet eller familien hos Restaurant Kratholm.

Benjamin Mosskov driver som sagt også restauranterne Værdsat og Vestergade, vinbaren Vino Værdsat og burger-pop-uppen Junkhouse.

Og han er meget bevidst om, at Restaurant Kratholm skiller sig ud ved at være mindre moderne end hans andre steder.

“Selve navnet, Restaurant Kratholm, er ikke et moderne navn. Jeg er meget klar over, at dét at holde et selskab for familien er forbundet med mange traditioner.

Det forpligter, når folk holder deres sølvbryllup hos os.

Det må gerne være klassisk, og så kan vi altså ikke gå helt amok i køkkenet.

Man kan dog godt regne med, at vi tager selskabsfesten med ind i 2023,” siger Benjamin Mosskov.

På Restaurant Kratholm kommer hovedretterne til at køre som buffet, mens alle kolde retter bliver serveret direkte på tallerkenen.

Man kan allerede nu booke Restaurant Kratholm til at stå få sin fest.

Det gør man på hjemmesiden her.

Del artikel

Andre læser også