Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Krenkok genåbner: Du kan prøve testmenuen for 200 kr.

Af Redaktionen

I fredags genåbnede Restaurant Krenkok på Vestergade 75. Restauranten har sit navn efter en velrenommeret karetmager, Kristian “Kren” Jensen, hvis barnebarn er grundlæggeren af Krenkok.

Nu er det kokken Mick Mehl Kjær, som overtager og genåbner restauranten, som lukkede tilbage i 2016.

“Det har været en hektisk og spændende start, hvor vi har haft enormt travlt. Men det betyder jo bare, at det er en kæmpe succes, og det er jo dejligt,” siger Mick Mehl Kjær, som er medejer af Restaurant Krenkok.

Uhøjtidelig og ærlig mad

Restauranten ligger i et lille skævt bindingsværkshus fyldt med charme, og stedet kan bedst beskrives med ordet uhøjtidelig.

“Vi går meget op i at lave ærlig mad af friske lokale råvarer. Ærlig mad betyder, at alle folk skal kunne forstå og få noget ud af maden. Derfor præsenterer vi maden på den bedst mulige måde og sørger for, at her er en uhøjtidelig stemning, hvor alle kan være med,” siger Mick Mehl Kjær.

12 års erfaring

Mick Mehl Kjær har 12 års erfaring i branchen fra blandt andet Sarfalik, Herreford Beefstouw, Restaurant Pihlkjær i Aarhus og senest som køkkenchef hos Hotel Egede i Nuuk.

Testmenu

Krenkok inviterer dig til deres testmenu, som består af en treretters menu inklusiv drikkevarer til 200 kr. Dette tilbud gælder til og med lørdag 7. april.

Se menuen herunder:

Forret
Ristet Torsk med syltede løg, purløg og fløde

Hovedret
Kalvefilet og spidsbryst med havesyre, porre og bordelaise

Dessert
Citronparfait med brownie med vanilje og hvid chokolade

Restauranten har åbent onsdag til lørdag fra klokken 17 til 24.

 

Del artikel

Andre læser også