MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Målet skal tømmes: Find spændende ting i inventaret

Af Redaktionen

I december sidste år sluttede en æra i Odense.

Restaurant Målet midt i Odense var en institution i det odenseanske restaurationsmiljø, som siden 1972 havde serveret “god mad i hyggelige omgivelser og i godt selskab.

Men i slutningen af 2018 var det endegyldigt slut med restauranten, der var fyldt med effekter fra sportens verden. Nu skal der ryddes helt ud af alt inventar fra restauranten.

Skal have ryddet stueetagen

Det sker i morgen søndag d. 24. februar, meddeler de nye ejere.

“Restaurant Målet lukkede i december, og Winnie og Bent kan velfortjent slappe lidt af efter mange års arbejde i restauranten.

Vi har købt hele ejendommen. Stueetagen og første sal skal lejes ud til erhverv, og 2. og 3. sal lejes ud som private boliger.

Derfor skal vi – meget vemodigt – have ryddet stueetagen.

Da vi ved fra Bent, at mange stamkunder og sportsfolk er interesseret i billeder, klub-halstørklæder og andre effekter fra restauranten, holder vi “Åbent Hus”, hvor du kan komme ind og byde på lige netop det, du ønsker.

Der vil også være en del inventar, køkkengrej og andet til salg,” meddeler Lulu Lyngholm Bigler, der sammen med sin mand har købt ejendommen.

Bent kigger forbi

Den oprindelige ejer af Målet Bent Jørgensen har også meldt sin ankomst, som stamgæster kan takke for mange års tro tjeneste.

Bent Jørgensen åbnede sammen med sin kone Anne Restaurant Målet som sportspub i maj 1972. Lige siden kunne se sport, drikke øl og ikke mindst spise schnitzler på Målet, og langt de fleste odenseanere kendte restauranten.

Konen Anne døde i 2006, og de sidste år var det Bent og datteren Winnie, der kørte restauranten i stueetagen.

Hvad: Restaurant Målet skal tømmes
Hvor: Jernbanegade 17
Hvornår: Søndag d. 24. februar kl. 13-15