MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt spisested åbner i dag: Fejrer det med gratis velkomstdrinks til gæsterne

Af Christina Frederiksen

I dag slår Mitchell’s Carvery i Kongensgade 34 endelig dørene op.

Det skal fejres, og derfor byder den flinke englænder, direktør Daniel Mitchell, på gratis velkomstdrinks hver dag frem mod weekenden.

Mitchell’s Carvery er inspireret af den traditionelle engelske countryside-pub fra Daniel Mitchells hjemland, og derfor er det heller ikke en hvilken som helst drink, man bliver budt på.

“I Danmark har I snaps, i England har vi Pimm’s. Og derfor serverer vi selvfølgelig Pimm’s for vores gæster til og med fredag,” siger Daniel Mitchell til MigogOdense.

Inspireret af engelske pubs

Det var en livslang drøm, der gik i opfyldelse for englænderen, da han i dag klokken 8 kunne byde de første gæster velkommen i Mitchell’s Carvery.

Siden han var 15 år og boede i sin fødeby, engelske Derby, har han arbejdet i restaurationsbranchen.

Det er derfor en både rutineret og passioneret Daniel Mitchell, der kan byde odenseanerne inden for på sin engelske pub.

“For englændere er dét at gå på pub en social ting. Det er et sted, man mødes med venner, familie og kolleger.

Jeg har især haft lyst til at åbne en pub, der er inspireret af de engelske countryside-pubber, hvor der både er plads til familier med børn og forretningsfolk,” siger Daniel Mitchell, der gerne vil skubbe lidt til grænserne for, hvordan man driver restauration i Danmark.

“Jeg har en datter på fire år, der står tidligt op hver dag.

Så hvorfor skal jeg vente med at kunne gå ud og spise morgenmad til klokken 10, hvor de fleste caféer åbner? Hos Mitchell’s Carvery åbner vi klokken 8 og byder på en let morgenmadsbuffet.

At den er let afspejler sig også i prisen,” siger Daniel Mitchell.

Pubben har åbent til klokken 22 og serverer dagen igennem forskellige klassiske, engelske retter. Fish and chips, bubble and squeak og knicker-bocker glory bare for at nævne nogle få.

“Alle vores retter bliver lavet fra bunden. Det samme gælder alle retterne på vores børnemenu,” siger 34-årige Daniel Mitchell.

Hvad: Gratis velkomstdrinks
Hvor: Mitchell’s Carvery, Kongensgade 34
Hvornår: Onsdag 5/4, torsdag 6/4, fredag 7/4