MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurant Vår melder ud: Åbner denne dag på ny adresse

Af Christina Frederiksen

For nylig kunne vi her på MigogOdense fortælle, at Restaurant Vår rykker i nye lokaler i Asylgade 7-9.

Lidt mere usikkert var det, hvornår den populære restaurant ville slå dørene op på den nye adresse.

Men i dag meddeler indehaver af Restaurant Vår, Jacob Burmølle-Jensen, at det bliver den 19. august, at gæsterne første gang kan sætte sig til rette i de nye omgivelser.

Han forklarer, at det er et ønske om udvikling, der ligger bag flytningen.

“Det kan kortes ned til “ønsket om udvikling”. Ikke kun for os, men også for Odense og Fyn, landmændene, tjenerne, kokkeeleverne, gæsterne og kærligheden til mad og vin. Jo bedre restauranter vi kan producere, jo mere interesse kommer der for mad, vin og ikke mindst de gode råvarer,” siger Jacob Burmølle-Jensen.

Lønforhøjelse og friweekend

Restaurant Vårs nye lokaler bliver en del større end de gamle.

“Restauranten bliver et stort og åbent lokale med en stor “ø” i midten, hvor vi vil byde velkommen og mingle.

Denne “ø” vil være omdrejningspunktet for hele aftenen. Kaffe/the, anretninger og så videre. Måske endda en hjemmelavet avec og en lille snak i løbet af aftenen.

Man vil også i løbet af aftenen besøge køkkenet og få lidt smagsprøver,” siger Jacob Burmølle-Jensen.

Og der er ingen tvivl om, at det bliver en meget gennemført oplevelse at gå på Vår i fremtiden.

“Vi har fået produceret vores egen håndsæbe og tallerkener, og vi vil meget gerne have, at man har en følelse af at være på besøg hjemme hos os i privaten.

Vi kommer til at bruge endnu mere energi på at finde gode og bæredygtige råvarer.

Apropos bæredygtighed, har vi valgt at satse rigtig meget på glade kolleger.

Vi har givet alle lønforhøjelse, og alle ansatte vil fra august have en friweekend – fredag til mandag – hver fjerde uge,” siger Jacob Burmølle-Jensen og tilføjer:

“I en tid, hvor det er populært at skære ned på dygtige fagfolk, tjenere og kokke,  vil vi gå den stik modsatte vej og vise hvorfor tjener- og kokkefaget ikke er et fag, der skal negligeres eller fejes under gulvtæppet.”

Hvad: Restaurant Vår åbner

Hvor: Asylgade 7-9, 5000 Odense C

Hvornår: 19. august. Åben tirsdag-lørdag fra kl. 18