Lille Gråbrødrestr. 2, 5000 Odense, Odense C, Danmark
Klosterkroen
Her får man lækker, dansk mad, og derfor er Klosterkroen selvfølgelig også med, når vi skal fremhæve nogle af byens gode julefrokost-steder. For hvad kan være mere passende i en julefrokost-guide, end et spisested, der reklamerer med, at “hos os er det minderne og ikke kalorierne, der tæller”?
Hos Klosterkroen er der flere forskellige julefrokostmenuer at vælge imellem.
Du kan vælge mellem “Den Suveræne Hjemmelavede Julemenu,” “Juleplatten – En lækkerbisken til frokost” og “Den Klassiske Hjemmelavede Julemenu.”
Her i guiden har vi valgt at fremhæve den populære, klassiske menu.
Den Klassiske Hjemmelavede Julemenu
Forret:
Hvide sild serveret med karrysalat, løg og kapers.
Æg & håndpillede rejer med mayonnaise.
-Hertil friskbagt rugbrød og smør.
Mellem snack:
1 tartelet med håndplukket høns i asparges.
Hovedret:
Confiteret andelår & klassisk flæskesteg af svinekam m. sprøde svær, hjemmesyltet rødkål, hvide og brune kartofler samt hjemmelavet go’ brun sovs.
Dessert:
Hjemmelavet risalamande med lun kirsebærsovs
Bonus: Ønsker man at medbringe en mandelgave, skal man blot give Klosterkroen besked, og så vil kokken sørge for en hel mandel i risalamanden
Pris pr. person kr. 389,-
Bemærk: Min. 4 kuverter, der skal bestilles af hele bordet senest 2 dage før
HUSK at oplyse om eventuelle allergier.
Du kan bestille dit bord til julefrokost på Klosterkroen lige her.