Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Restaurantfestival melder snart udsolgt: Disse to er lige kommet på

Af Michael Qureshi

Odenses nye restaurantfestival Dinnerdays er allerede en kæmpe succes.

Flere af restauranterne, der er med i DinnerDays som ARO og Nordatlanten, har allerede meldt totalt udsolgt. Både Noé Vinbar og The Balcony er på samme kurs.

DinnerDays går i luften i vinterferien i uge 7, hvor de hidtil har haft fem kendte Odense-restauranter med. DinnerDays kører med et fremragende tilbud på tre retter for blot 200 kr. på de populære spisesteder.

Men grundet den store interesse har man nu fået to nye fynske restauranter med i uge 7. Det drejer sig om Restaurant Fynboen samt Brobygårds Køkken.

“Vi kan allerede melde udsolgt på flere restauranter i Odense, og derfor mente vi, det var et godt tidspunkt til en ekstra overraskelse til de fynske madører. Vi er meget overvældede over den gode respons og glade for, at odenseanerne har taget så godt imod DinnerDays-restauranterne,” fortæller Malene Dybdahl Pedersen, der er PR Manager hos DinnerBooking, der står bag festivalen.

Suppe, steg og is i moderne fortolkning

Ordene suppe, steg og is giver mange af os associationer til kiksede familiefester i kedelige forsamlingshuse.

Men ikke hos Restaurant Fynboen. De tror nemlig på, at man kan tage de klassiske elementer i suppen, stegen og isen og gøre det til nye danske klassikere.

Restaurant ARO er med i DinnerDays

Og i løbet af DinnerDays, vil de i samarbejde med DinnerBooking skabe den perfekte suppe, steg og is menu, så man kan opleve den moderne version af det kitchede koncept.

Brobygårds Køkken kombinerer det allerbedste fra vores nordiske, kulinariske arv, de bedste fynske råvarer og et strejf af inspiration fra Italien og Frankrig. Serveret i smukke og herskabelige omgivelser. Bindingsværk, hvidskurede vægge, granit og masser af historie.

De byder på en tre-retters menu, der blandt andet har oksemørbrad med bearnaise på som hovedret.

DinnerDays kører i Odense i perioden 12-18 februar, og du kan opleve flere favorit-steder i byen.

Herudover disker anmelderroste The Balcony på en gourmetoplevelse af format for 400 kr. (+ billetgebyr).

Håndplukket de spændende og populære steder

I alt er der 50 restauranter med i DinnerDays, fordelt over København, Aarhus, Odense og Sønderjylland. Målet er, at udvalget af restauranter falder i gæsternes smag:

”Vi har håndplukket nogle af landets mest spændende og populære restauranter, og der vil med garanti både være noget for bøfelskeren og gourmet-entusiasten,” fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com.

Bag DinnerDays er restaurantsitet DinnerBooking.com – der også afholder den landsdækkende og populære restaurantfestival Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

Lancerede DinnerDays sidste år i Odense

DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord på over 850 forskellige restauranter og caféer.

DinnerBooking lancerede restaurantfestivalen DinnerDays for første gang i uge 42 i 2015 og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis & Støt i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

De er med i Odense

Restaurant Fynboen
Kongens Have
Nordatlanten
Noé Vinbar
The Balcony
ARO
Brobygårds Køkken

HVORNÅR: 12.-18. februar 2018

HVOR: På 50 udvalgte restauranter i København, Aarhus, Odense og Sønderjylland

PRIS: Normalbillet: 200 kr. + billetgebyr (25 kr.) | Gourmetbillet: 400 kr. + billetgebyr (25 kr.)

BOOK BILLET HER

Del artikel

Andre læser også