MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Retro-event: Arkaden Food Market holder kæmpe Tupperware Party

Af Jens Erik Møller
På søndag indtager Odense Spilfestival Arkaden.
På søndag indtager Odense Spilfestival Arkaden.

Vi har alle et forhold til Tupperware og deres mange bøtter.

Vi har alle hørt om de helt særlige Tupperware parties, hvor husmødre demonstrerer og sælger de kendte produkter i folks eget hjem

Nu kan du komme til at valskeægte Tupperware party – hos Arkaden Food Market – hvor du kan se, prøve og mærke de mange kendte produkter.

”Det er fordi, vi vil gerne lave lidt sjov og ballade i Arkaden, så derfor har vi invitereret Tupperware indenfor,” fortæller Christoffer Schmidt fra Arkaden Food Market.

Kommer med tupperware fif

Til dette særlige Tupperware party er der et bredt udvalg af forskellige Tupperware-produkter, og der vil naturligvis være flere Tupperware-demonstratører til stede, som viser produkterne frem, kommer med gode fif og laver lækre smagsprøver til Arkadens gæster.

Tupperware-sælgerne har mange forskellige produkter med, men 10. juni har de især fokus på den såkaldte Easy Delight, som kan lave omeletter og andre æggeretter i mikroovnen.

”Der findes jo mange æggekure, så med den er det nemt at være sund og variere sin kost,” fortæller Karina Baraviec, der er en af denne dags tupperware-sælgere.

Derudover demonstreres Tupperwares Herb Chopper, der er god til at hakke løg, gulerødder og andre grøntsager samt tupperwares Quick Shaver.

Til det særlige Tupperware party i Arkaden Food Market 10. juni er der særlige rabatter og tilbud til Arkadens gæster.

Del artikel