MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild nyhed: Robbie Williams spiller stor koncert på Fyn

Af Michael Qureshi

Det vælter ind med store navne, der gæster Fyn i det kommende år.

Maroon 5 og Red Hot Chili Peppers spiller på Tinderbox.

I dag kan Heartland offentliggøre, at den britiske superstjerne Robbie Williams gæster sommerens festival.

Spiller alle de største hits

Med sig har han alle sine største hits, som han i september 2022 udgav på 25-års jubilæumsalbummet XXV. Robbie Williams spiller på festivalen lørdag den 10. juni 2023.

Den britiske verdensstjerne slutter sig til danske og internationale topnavne som Sting, Jack Johnson, The Minds of 99, Fatboy Slim, Nik & Jay og mange flere på festivalen, der finder sted ved Egeskov Slot fra den 8. til den 10. juni 2023.

”Vi er meget stolte over at byde velkommen til et vaskeægte stadionnavn på Heartland til sommer.

Robbie Williams er et af Europas absolut bedst sælgende koncertnavne i de seneste 25 år med gentagne udsolgte koncerter i Parken. Senest solgte han sine to danske arenakoncerter ud på få minutter.

Det bliver uden tvivl en kæmpe fest med dans og fællesskrål, når Robbie rammer Greenfield Scenen med sit kæmpe show lørdag den 10. juni.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på Egeskov til endnu en magisk Heartland,” siger direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen.

Robbie Williams kunne for nylig fejre sit 25 års jubilæum som soloartist, hvilket i september 2022 blev markeret med udgivelsen af combilation-albummet XXV.

Albummet indeholder en række nye numre samt genindspilninger af Williams’ største hits såsom Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Bodies og mange flere.

Flere store navne på vej

Med XXV slog Robbie Williams sin legendestatus fast med syvtommersøm, da albummet strøg ind på førstepladsen af den britiske hitliste. Det er 14. gang, det sker, og han overhaler dermed Elvis som den soloartist med flest album på toppen af den britiske hitliste.

Robbie Williams har meldt sig klar til 25 år mere, så han til den tid kan udgive albummet (eller hvad den slags hedder i fremtiden) L. I første omgang kan vi se frem til Heartland til sommer, hvor han spiller lørdag den 10. juni.

Med dagens offentliggørelse tæller musikprogrammet nu 11 stærke navne.

De kommende uger og måneder vil der løbende blive offentliggjort flere navne inden for både MUSIC, ART, TALKS og FOOD, der kan opleves på Heartland 2023.

Festivalen finder sted fra torsdag den 8. juni til lørdag den 10. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn.

Del artikel

Andre læser også