Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Robotmesse til Odense: Danmarks største elektronikmesse udvider

Af Redaktionen

Når den succesfulde elektronikmesse E-18 til september løber af stablen i Odense Congress Center, bliver der åbnet endnu en udstillingshal til en robotmesse. Det sker som en naturlig udvidelse af Elektronikmessen, som Odense Congress Center løbende udvikler for at gøre den attraktiv for både besøgende og udstillere.

Der er mange synergier mellem robotter og elektronik, og derfor vil det ifølge messechef Michael Helm fra Odense Congress Center være til gavn for både elektronikbranchen og robotindustrien at udvide med en robotmesse med nye, stærke aktører fra robotindustrien. Med robotmessen bliver E-18 større end nogensinde, hvilket hæver forventningerne til antallet af udstillere og besøgende.

“Jeg er sikker på, at tilføjelsen af nye udstillere og besøgende fra robotindustrien vil være med til at styrke E-18. Det har længe været et attraktivt marked for elektronikbranchen, og da Odense er blevet udnævnt som ’robothovedstad’, ser jeg det som helt naturligt at knytte elektronikbranchen og robotindustrien tættere sammen under E-18,” siger Michael Helm.

Odense Congress Center har siden 2002 dannet rammerne om Elektronikmessen, som i 2016 satte rekord med 142 udstillere og 3.600 besøgende.

Et udstillingsvindue for robotindustrien

Hos robotklyngen Odense Robotics vækker det begejstring, at robotindustrien bliver en del af E-18.

“Odense er kommet på verdenskortet som et førende center inden for robotteknologi – og denne messe kan være med til at styrke positionen yderligere. Med messen får robotvirksomheder og underleverandører et unikt udstillingsvindue, hvor de kan møde kunder, partnere og potentielle medarbejdere. Det glæder mig at se endnu et tiltag, der kan understøtte robotvirksomhedernes vækst og synliggøre Odenses robotindustri,” siger Mikkel Christoffersen, forretningschef for Odense Robotics.

Odense Robotics planlægger selv at deltage på robotmessen med aktiviteter og en stand sammen med en række af robotklyngens start-up virksomheder.

Den nye robotmesse etableres i forlængelse af, at Odense Kommune og robotvirksomheden Blue Ocean Robotics er nået til enighed omkring en ny robotmesse. Odense Congress Center har længe arbejdet på at etablere en robotmesse, og senest har Blue Ocean Robotics også bedt Odense Congress Center stå for at etablere, udvikle og gennemføre messen. Det vil ske i tæt samarbejde med robotbranchen, mens Blue Ocean Robotics bl.a. vil medvirke til at tiltrække keynote speakers m.m. til messen.

E-18 og robotmessen finder sted 11.-13. september 2018.

 

Del artikel

Andre læser også