MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rosengårdcentret fylder 50 år: Fejres med masser af underholdning i flere uger

Af Emil Kjær Jørgensen

I næste uge åbner Rosengårdcentret dørene for et par uger fyldt med musik og festlige aktiviteter. Storcentret fylder nemlig 50 år.

Hele tre ugers fejring. Mindre kan ikke gøre det, når Rosengårdcentret fylder 50 år d. 25. maj. Der er nemlig lagt op til tre ugers festival bygget op af små events, såkaldt ’passeer-by-events’.

“Vi skal naturligvis fejre vores jubilæum med et brag. Men vi vil heller ikke være uforsigtige i en coronatid, og derfor har vi valgt at markere jubilæet med en lang række mindre events over tre uger, der er skabt til, at folk får en oplevelse, mens de bevæger sig rundt, så de ikke stimler sig sammen, fortæller chef i Rosengårdcentret, Casper Bach Andersen.

Således vil der være drypvis underholdning i gaderne fra d. 25. maj til d. 16. juni. Af faste indslag kan gæsterne i Rosengårdcentret blandt andet opleve Jubilæumsudstillingen ’Shoppingkultur gennem 50 år’.

Masser af underholdning i vente

Udstillingen er lavet i samarbejde med Odense Bys Muser og dækker over de fem årtier, der er gået, med fire podier rundt i centret.

Gæsterne kan også gå på digital jubilæumsjagt, deltage i den store centerquiz og måske vinde et gavekort på 15.000 samt spille ’Happy Birthday’ på det store gulvklaver.

Herudover vil der gennem de tre uger blive skabt en festlig stemning i gaderne med gademusikanter og loungemusik.

Der vil være stompshow, tryllerier, rulleskøjtesjov, ansigtsmaling og børneband.

Og det hele sparkes i gang d. 25. maj kl 15, hvor Torben Iversen og Jubilæumsbanden synger fødselsdagssang, mens
der deles brunsviger ud.

“Jeg er meget begejstret for, at det efter en lang nedlukning alligevel blev muligt for os at markere vores jubilæum. Rosengårdcentret er en institution i Odense og har siden starten været gennem en enorm og spændende en udvikling, som slet ikke er slut. Vi har fortsat masser af planer, der er i gang med at blive foldet ud. Og hvad og hvor mon Rosengårdcentret er, når ’den gamle dame’ fylder 100? ’ lyder det fra
Casper Bach Andersen.

Del artikel

Andre læser også