MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Noget at glæde sig til: Rosengårdcentret afslører nyt kæmpe julemarked

Af Michael Qureshi

Det kan godt være, at vi stadig er i gang med sommeren, men lige om lidt bliver det mørkere, og så er det dejligt at have noget at glæde sig til.

Rosengårdcentret skriver et helt nyt juleeventyr, når centret til december lancerer et helt nyt julemarked i Odense.

Fortryllende juletræer, imponerende juledekorationer, duften af gløgg og smagen af sprøde æbleskiver, julehytter med salg af juleknas og julepynt og julelys i lange baner.

Det skriver Rosengårdcentret i en pressemeddelelse fredag morgen.

Kommer mange hytter og hygge

Der bliver nok at opleve, når Rosengårdcentrets nye julemarked åbner torsdag d. 30. november 2023.

Det nye julemarked, der bliver placeret lige ud for Letbanestoppet ved Grøn Indgang og Rosengårdcentrets overdækkede Walkway, kommer – ud over at være en stor visuel oplevelse – også til at rumme ca. 14 hytter, hvor besøgende kan købe lækre julegodter og shoppe julepynt, julegaver og meget mere fra Rosengårdcentrets nuværende lejere og butikker og andre spændende stadeholdere.

“Med Rosengårdcentrets nye julemarked i Odense, vil vi gerne skabe en juledestination i verdensklasse.

Vi vil skabe et julemarked, der er for hele familien, og som vækker opsigt og sætter en ny standard,” fortæller Casper Bach Andersen, Managing Director i ECE Danmark, og fortsætter:

“Vi tror på, at vores nye julemarked vil trække mange besøgende til Odense, og vi håber, at julemarkedet vil blive en fast tradition i Odense, som folk ser frem til år efter år.

For os er julemarkedet også en investering i Odense, og julemarkedet vil sammen med alle de andre nye tiltag, som vi løbende har lanceret og har på tegnebrættet, være en stærk konkurrencemæssig fordel for os og for Odense,” siger Casper Bach Andersen.

Inspireret af Tysklands julemarkeder

Julemarkedet i Rosengårdcentret er inspireret efter nogle af de bedste julemarkeder i Tyskland, og specielt på lyssiden kan de besøgende glæde sig.

Opsætningen sker nemlig i samarbejde med MK Illumination, der er en af Europas mest erfarne og største udbydere af julepynt og lys.

Ud over imponerende og funklende julelys, vil hele området omkring julemarkedet være fyldt med flotte dekorerede juletræer med lys, og området omkring hytterne vil byde på ægte julestemning.

Derudover bliver der i juleperioden også etableret ny flot julepynt i Rosengårdcentret, ligesom den nuværende julebelysning i centeret udskiftes med endnu flottere og kreativ julebelysning, der tilmed er endnu mere energibesparende end det som Rosengårdcentret tidligere har brugt.

Som prikken over i’et vil kunderne midt på Torvet i Rosengårdcentret kunne nyde synet af et nyt stort oplyst juletræ.

Rosengårdcentrets nye julemarked byder de første gæster velkommen torsdag d. 30. november 2023.

Del artikel

Andre læser også