Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp ny Odense-bar: Giv dine gamle møbler og få iskolde øl i bytte

Af Emil Kjær Jørgensen

GASA – Petanque & Shuffle Bar præsenterer nyt koncept i samarbejde Royal Unibrew.

Som en del af åbningen af byens første petanque & shuffle Bar på Middelfartvej nr. 9M, får du mulighed for at være en del af historien.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Giv dine gamle møbler nyt liv og nyd en kold øko øl

Beer for Wood går ganske simpelt ud på, at du får dugfriske øl for dine gamle møbler eller genbrugsmaterialer. Du skal blot sende en mail til GASA – Petanque & Shuffle Bar, hvor du vedhæfter et billede af dine gamle møbler, så kommer de og henter dem hos dig og kvitterer med kolde Royal Øko øl.

”Vi glæder os helt vildt til at kunne præsentere vores nye sted for byen. Med Beer for Wood ønsker vi, i samarbejde med Royal Unibrew, at involvere byen i indretningen af GASA – så de kommer med på rejsen allerede inden, vi har åbnet.

Samtidig understøtter konceptet vores krav om at tænke cirkulært med hensyn til både materialernes levetid og funktion i byggeprocessen.” siger Stig Berthelsen, direktør på GASA – Petanque & Shuffle Bar.

I hele byggeprocessen har GASA – Petanque & Shuffle Bar arbejdet med genbrug i forhold til valg af materialer og up-cycling af de materialer, de fjerner fra bygningen undervejs.

”Vi er stolte af vores samarbejde med gutterne bag GASA – Petanque & Shuffle Bar. Det er et spændende projekt, og vi er glade for at være en del af det – og så især på den her måde, hvor vi kan få lov til at lege lidt. Det er er koncept, der ud over det bæredygtige element også sætter fokus på vores Royal Øko-serie, der jo bliver den primære øl på GASA. Det er et fedt skridt.” – siger Christian Lund-Martorell, Senior Brand manager – Royal Unibrew.

Cirkulær tankegang og kreativ indretning

Formålet er at give nyt liv til møbler eller genbrugsmaterialer, der alligevel bare skulle ud. De møbler eller materialer, du giver, bliver enten brugt direkte i indretningen eller vil blive up-cyclet til nye møbler. Alt bliver brugt og behandlet med omtanke for miljøet, og formålet er at et minimum vil gå til spilde i behandlingsprocessen.

” Det bliver fedt at skulle forholde sig kreativt til de ting, vi får ind og at skulle tænke anderledes i indretningsprocessen, fordi vi ikke selv får lov til at tage alle valg i forhold til møbler osv. Den beslutning giver vi Odense lov til at være til.” – siger Stig

GASA – Petanque & Shuffle Bar har investeret i et hold af fagkyndige håndværkere, der løbende er inde over processen og som kommer til at stå for up-cycklingen af de materialer og møbler, der trænger til en kærlig hånd.

”Vi har en række krav til det, der bliver indleveret, så vi ikke spilder vores håndværkeres tid og så vi sikrer, at tingene kan bruges inden for GASA’s rammer og funktion med hensyn til siddeområder, barmiljøer og køkken. Det kan I læse meget mere om på vores facebookside og i begivenheden,” siger Stig

Du vil kunne følge med undervejs i hele processen på deres sociale kanaler, når de løbende opdaterer og fortæller fra de gamle auktionshaller på Middelfartvej nr. 9.

Corona-venlig afhentning

Det vil være to medarbejdere fr GASA – Petanque & Shuffle Bar, der kører ud og henter dine møbler eller genbrugsmaterialer. Begge medarbejdere vil bære mundbind og sikre god afstand, når de ankommer.

Praktisk info om arrangementet:

  • Du sender en mail med dine oplysninger på ida@gasabar.dk, hvor du vedhæfter billeder af dine møbler og skriver dine oplysninger
  • De kører ud hver onsdag i hele april i tidsrummet 10.00-17.30
  • Hvis IKKE du er hjemme, når de kommer, skal du blot notere det i mailen og stille møblerne frem, så de kan se dem. De kvitterer stadig med Royal Øko øl!
  • Du finder flere informationer om krav til møbler eller materialer samt om arrangementet på begivenheden via deres facebookside.

Del artikel

Andre læser også